Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal

Rafa Nadal ja ha confirmat una decisió i li ha dit a Xisca: «ho deixa»

El tennista fa molts mesos que pateix

Rafa Nadal és un d'altre món. Així ho qualifiquen els mitjans de comunicació després que guanyés el seu rival més gran, Novak Djokovic, a quarts de final del Roland Garros. Tot i això, no tot és felicitat en la vida esportista del tennista.

A banda de la complicació que té un torneig com aquest, Rafa Nadal no aguanta més el dolor crònic del seu peu esquerre. Xisca Perelló, la seva dona, ja sap què passarà.

Rafa Nadal s'acomiada

Queda molt poc perquè tornem a veure Rafa Nadal en una pista de tennis. Després de vèncer al cinquè set Novak Djokovic, el mallorquí és a semifinals de Roland Garros. Està feliç per haver superat un dels seus rivals més grans, però l'alta competició està podent amb ell.

Rafa Nadal celebrant la victòria d'un partit
Rafa Nadal ha passat a semifinals del torneig del Roland Garros 2022. | GTRES

 

Ja va avisar abans de jugar els quarts de final del torneig francès: «No sé si serà el meu darrer partit a Roland Garros». Les alarmes es van encendre, i molts van creure que seria el final de Rafa Nadal.

Avui, tots els presagis s'han complert, i les declaracions del tennista, així com les dels membres de l'stuff tècnic, ho han confirmat.

Les declaracions que ningú voldria sentir

Espanya ha viscut amb Rafa Nadal els triomfs més grans de la seva carrera professional. El mallorquí ha aconseguit unir el país com si es tractés de la selecció espanyola de futbol. Però l'edat i la síndrome de Müller-Weiss que l'acompanya des de ben petit han pogut amb ell.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafa Nadal fa anys que pateix la síndrome de Müller-Weiss. | CatalunyaDiari

 

El balear està començant a patir necrosi als escafoides del seu peu i no ha tingut més remei que deixar la competició. El tennista, assessorat pel seu equip mèdic, la deixarà temporalment fins a trobar una solució a la seva lesió.

Rafa Nadal, conscient d'allò que vindrà, conscienciava els seus seguidors que no sap què passarà en un futur. «No sé què passarà després d'aquest torneig, quan s'acabi us ho explico», assegurava als mitjans.

Professionals del seu equip mèdic i físic també han parlat davant dels mitjans. La preocupació pel tennista és màxima, però la seva salut és el més important en aquests moments.

«És una lesió considerable, crònica, però crec que podrà fer vida normal quan es retiri», explicava un. «No podeu estar negatius pensant que deixarà el tennis. Després del partit contra Djokovic s'ha aixecat amb una mica de dolor, però es podia moure bé», tranquil·litzava.

Afortunadament, Nadal compta amb el suport de tots els seus éssers estimats. I entre ells hi ha la més rellevant, Xisca Perelló. A més de la seva lesió, han crescut els rumors de la retirada de Rafa Nadal pel seu futur com a pare…

Serà pare Rafa Nadal?

Rafa Nadal fa anys que comparteix la seva vida amb Xisca Perelló. La noia, que es va enamorar del tennista gràcies a l'amistat que tenia amb la germana de Rafa, no s'ha separat d'ell. Es van casar el 2019 i van fer partícips del seu amor moltes celebrities del nostre país, tot i ser molt gelosos de la seva intimitat.

Muntatge fotogràfic de Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló es va casar el 2019 amb Rafa Nadal. | CatalunyaDiari
 

«Si venen nens, hi haurà un canvi. És una cosa que probablement passarà en el futur, perquè tots dos ho volem», ha explicat Rafa Nadal més d'una vegada.

Ara, tots els focus estan posats en tots dos. Sobretot, en Xisca Perelló i als gestos que va tenir durant l'últim partit de Rafa Nadal. Pel que sembla, el cansament de la jove, així com els badalls durant tot el partit van fer saltar totes les alarmes.

Sigui com sigui, és més que evident que la retirada de Rafa Nadal és més a prop que mai.