Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez confirma els pitjors presagis sobre el seu futur a Mediaset

El futur de Jorge Javier Vázquez a Mediaset penja d'un fil

Paolo Vasile ha arribat al límit. Després dels nombrosos escàndols en què s'ha vist embolicada la cadena i que afecta diverses de les cares més emblemàtiques, el director ha decidit prendre serioses mesures.

Així, hauria decidit dur a terme una completa reestructuració de la graella de Telecinco que té a tothom força nerviós.

Vasile té al punt de mira gran part dels col·laboradors de Sálvame, que tot i la gran caiguda d'audiència encara resisteix en antena. Sembla que qualsevol podria sortir-ne perjudicat, fins i tot la gran estrella, Jorge Javier Vázquez.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile ha posat en marxa mesures dràstiques per salvar Telecinco. | GTRES
 

La gran sorpresa ha arribat de la mà de Viva la vida, que pròximament desapareixerà de les nostres pantalles.

El director arriba disposat a tallar caps, i sembla que seran Emma García i el seu equip els primers a pagar els plats trencats.

Cal recalcar que Raúl Prieto, encarregat de liderar el programa, s'asseurà a la banqueta acusat de formar part de l''Operació Deluxe'.

Una trama d'espionatge que afecta més de 138 famosos i sembla que va per llarg. Noms de la talla d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera, José Fernando Ortega, Coto Matamoros o Omar Montes, encapçalen una llista que no para de créixer.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame Naranja'
Jorge Javier Vázquez, molt preocupat pel futur de 'Sálvame'. | Telecinco
 

De fet, després de l'al·lusió de denúncies que ha rebut el jutge de part de possibles afectats, el procés s'ha allargat sis mesos més.

Sobretot, després de trobar els primers indicis de culpabilitat, Gustavo González és el principal responsable d'haver subornat la policia per obtenir informació privada de nombrosos famosos.

El col·laborador es veia obligat a lliurar documentació relacionada amb les nòmines dels seus darrers anys, i els números feien saltar totes les alarmes. I és que el paparazzi ha passat de percebre 3000 euros al mes, a guanyar uns 20.000.

Telecinco s'enfonsa i Paolo Vasile pren mesures desesperades

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile veu com la seva cadena ja no és la que era. | GTRES
 

A més, encara queda per analitzar l'actuació de la resta de responsables de La Fábrica de la Tele i altres directius de Sálvame.

Preocupat pel que tot això pugui suposar, Paolo Vasile no ha dubtat a treure l'as que s'havia guardat sota la màniga.

Això desembocarà en una «reestructuració radical», de la graella de Telecinco. I potser Sálvame és el pròxim programa que rep el cop definitiu després de les seves desastroses xifres d'audiència.

Pla general del plató de Viva la Vida.
'Viva la vida' desapareixerà de la graella de Telecinco. | Mediaset
 

Així, Jorge Javier Vázquez i els seus estarien al límit i preparats per a qualsevol resultat.

Una situació que genera molt d'estrès a la cadena de Fuencarral, i més després de saber-se que el jutge que instrueix el cas de l''Operació Deluxe' «ha decidit imputar a títol individual els propietaris de la productora, Óscar Cornejo i Adrián Madrid».

Motiu pel qual la continuïtat dels seus programes queda a l'aire. Del que no hi ha cap dubte és que els escàndols han passat una factura molt gran a Telecinco.

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes'
Ni tan sols 'Supervivientes' ha aconseguit fer créixer les xifres d'audiència. | Mediaset
 

Així, aquest últim mes Telecinco apuntava la seva pitjor xifra d'audiència fins ara, cosa que posa de manifest que la crisi que travessen és molt més greu del que podria semblar.

Això mentre Antena 3 encadena set mesos de lideratge consecutiu. Un èxit històric, com la derrota de Telecinco al mes de maig. La cadena de Mediaset no havia registrat mai una mitjana tan baixa com aquesta, amb un 11,9% de share.

Això, malgrat l'emissió de Supervivientes, que sol ser el programa estrella de la cadena i que sempre els ajuda a remuntar.

Però, lamentablement, ni tan sols el format de Bulldog TV està donant els resultats esperats.

Unes dades que no tenen res a veure amb les obtingudes en anteriors edicions, a la qual cosa se suma que els concursants amb prou feines estan generant contingut des d'Hondures.