Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac descobreix que tot el que li ha explicat Rociíto no és cert

El sevillà ha conegut una altra versió sobre un assumpte molt important

Fidel Albiac ha estat i és el gran suport de Rocío Carrasco tant en l'àmbit personal com en el professional. I ara ha descobert que la versió que la seva dona li ha donat sobre el museu de Rocío Jurado no és l'única que existeix. Amador Mohedano, tiet de Rociíto, ha reaparegut públicament per a assenyalar que ella menteix i que qui més ha treballat en aquest projecte és ell.

Així doncs, Fidel ha vist com s'ha obert un nou front a la guerra entre la seva dona i la família d'aquesta.

Fidel Albiac coneix l'altra versió

Fidel Albiac en tot moment ha estat al corrent de l'afany que Rocío Carrasco ha posat perquè el museu de 'la més gran' pugui obrir les portes. I és que, després de molt d'esforç, ho ha aconseguit. L'1 de juliol s'inaugurarà aquest centre expositiu, a Chipiona.

Rociíto, com a hereva universal de la seva mare, ha prestat a l'ajuntament de la ciutat gaditana tota mena d'estris, objectes personals i roba de l'artista. Ho ha fet mitjançant un acord en què es recull que rebrà una quantitat per aquesta prestació. A més, es repartirà amb el consistori esmentat els beneficis per la venda del marxandatge.

D'aquesta manera, finalment, es farà realitat el somni de la seva mare, pel qual ella sempre ha reconegut que ha estat treballant. Somni que s'ha endarrerit, segons ha explicat, per assumptes administratius i accions de l'alcalde de Chipiona. Ha explicat a 'Sálvame': «Hi havia un error administratiu i coses que no s'havien fet bé amb els equips de govern anteriors».

«Sempre se m'atribuïa la responsabilitat a mi, però no era així».

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac és el gran suport de Rocío Carrasco | GTRES

Com és lògic, la notícia de l'obertura del museu ha generat molt d'enrenou, al qual ha contribuït l'exclusiva que el tiet de Rociíto ha concedit a 'Semana'. A l'entrevista, a més de parlar de la seva exdona, deixa de manifest que la seva neboda menteix.

En concret, ha afirmat que si hi ha algú que s'ha esforçat per a tirar endavant el projecte museístic ha estat ell.  «M'he passat dos anys ficat en això: matí, tarda, nit i matinada. Que a ningú se li oblidi que qui ha fet el museu es diu Amador Mohedano», ha dit.

▶️ Así será el Museo Rocío Jurado en Chipiona

Tot seguit, ha carregat directament contra Rociíto. En concret, ha afirmat: «Ella fa les coses de la seva mare amb molts diners al darrere, i a nosaltres els homenatges ens han costat diners. A mi el museu m'ha costat diners i molt de temps de la meva vida».

Rocío Carrasco i Amador Mohedano
Amador Mohedano assegura que qui més ha treballat per a tirar el museu endavant és ell | Catalunya Diari

 

Fidel Albiac és conscient que Amador Mohedano pot quedar en evidència

Fidel ha vist com l'exclusiva esmentada intenta posar en qüestió la seva dona. Però la veritat és que qui ha quedat i pot quedar més retratat és Amador. I és que hi ha informacions que donen la raó als arguments de Rociíto sobre el motiu del retard a l'hora d'obrir el museu.

Informacions com la que ha donat María Patiño. Ha dit: «El desviament que hi ha hagut a l'Ajuntament de Chipiona dels diners destinats a subvencionar el museu ha estat un autèntic escàndol. Escàndol que la premsa hem denunciat durant anys, i parlo de milions d'euros».

«És una cosa molt seriosa i va ser el principal motiu pel qual Rocío va intervenir. Volia paralitzar el museu fins que no s'aclarissin els comptes».

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Jurado
Fidel Albiac sap que el germà de Rocío Jurado aviat quedarà en evidència | Catalunya Diari

Aquest assumpte, com ha exposat la mare de Rocío Flores, es demostrarà amb proves a la segona part de la seva docusèrie. Una segona part en què també s'exposarà perquè Amador va ser apartat del projecte. I la raó, segons Kiko Hernández, és que «muntava festes al museu fins a les vuit del matí».

«No es pot fer servir aquest espai, on hi ha coses tan valuoses de l'artista, com si fos la taverna Paco. I és que es pot tacar un vestit, un quadre...».