Fotomuntatge de Rocío, Antonio David i David Flores

Els fills d'Antonio David Flores, en xoc en conèixer la decisió de Marta Riesco

Antonio David Flores ha donat suport a la seva parella en tot moment

Els fills d'Antonio David Flores no es poden creure l'última decisió que ha pres l'actual parella del seu pare. I és que, després de totes les polèmiques que ha protagonitzat, Marta Riesco finalment veu llum al final del túnel.

En els últims mesos, la reportera d''El programa de Ana Rosa' ha vist perillar el seu lloc de treball dins dels matins de Telecinco en protagonitzar una forta topada amb la mare de David Flores Carrasco.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Marta Riesco
La parella d'Antonio David Flores gairebé perd la feina per culpa de la seva exdona | Catalunya Diari

L'actual parella de l'exguàrdia civil va assegurar que Rociíto havia intentat posar-s'hi en contacte per oferir-li col·laborar juntes en un dels seus últims projectes; una cosa que, segons la filla de 'la Més Gran' mai va passar.

L'exdona d'Antonio David Flores va anar al plató de 'Sálvame' amb els enregistraments d'una càmera de seguretat que demostrarien que aquella conversa no es va produir mai. Després d'aquesta intervenció, la cap de Marta Riesco li va sol·licitar els missatges que, suposadament, tenia al seu poder.

Va ser llavors quan, la periodista gairebé perd la feina a 'Mediaset España' per no mostrar públicament aquestes proves. Tot i això, ara, David i Rocío Flores han descobert el nou projecte laboral de la nova parella del seu pare.

Antonio David Flores està molt orgullós de la seva xicota

Antonio David Flores no pot estar més content per la seva parella actual. I és que, malgrat totes les adversitats per les quals ha hagut de passar els últims mesos, Marta Riesco ha sabut com ressorgir de les cendres.

Aquest dijous, 2 de juny, la revista 'Semana' ha publicat, en exclusiva, una reveladora conversa amb Marta Riesco en què ha quedat al descobert el seu nou projecte laboral. La periodista ha sabut com reinventar-se i ha decidit encaminar el seu futur a les lletres.

Després de tot el que ha passat durant aquest temps, la parella d'Antonio David Flores ha decidit explicar la seva veritat en un llibre que ja ha començat a escriure. En aquest nou relat, al qual ha anomenat 'Sin miedo', la reportera relatarà totes les seves vivències. «Sé que aixecarà polseguera», deia al respecte.

Pla general de Marta Riesco
Marta Riesco té un nou projecte entre mans | Instagram

«Encara és aviat per donar moltes dades, però l'important és que és un projecte amb què estic molt il·lusionada. És una cosa molt personal que fa temps que penso, i més després de tot el que ha passat els últims mesos», prosseguia.

La periodista ha assegurat en aquesta conversa que ja està cansada que tothom en parli i de la seva història, i això ha estat el que l'ha motivat a llançar-se a aquesta nova aventura.

«S'ha parlat molt de mi en programes i revistes. Ara vull ser jo la que sense censura expliqui la seva història en primera persona», ha deixat molt clar.

Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco
Els fills d'Antonio David Flores es queden sense paraules | GTRES

La parella d'Antonio David Flores ha volgut recalcar que la història «no és la que han dibuixat en alguns programes de televisió» durant tot aquest temps.

Fa uns mesos, Marta Riesco va prendre la decisió de posar-se en mans de professionals que la poguessin ajudar amb la seva salut mental, però ara, considera que aquest nou llibre li pot venir molt bé per avançar en la seva teràpia.

«Crec que un llibre és una bona manera amb què realment sàpiguen qui soc i tot el que m'ha passat», ha comentat al final de la xerrada.