Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

Ortega Cano descobreix que Ana María Aldón vol fugir amb el seu fill i ho impedeix

L'extorero està cansat de mirar cap a una altra banda

José Ortega Cano sempre ha tingut bona relació amb els mitjans, però està vivint uns mesos molt complicats. Rociíto, filla de la seva primera dona, ha posat damunt la taula unes teories que no beneficien ningú, i ell n'ha sortit perjudicat. I, per si no fos prou, la seva dona, Ana María Aldón, ha concedit una entrevista a 'Lecturas' per a parlar clar de la crisi matrimonial que han passat.

L'extorero s'ha assegut a parlar amb Ana María, que el va avisar que havia de canviar d'actitud com més aviat millor. Ell vol fer una vida tranquil·la perquè ja ha gaudit molt de la fama, però la mare del seu fill petit és molt activa. El va convèncer perquè anessin a la romeria d'El Rocío, on volia fugir allà per distanciar-se de la pressió mediàtica.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Ortega Cano prefereix no donar la seva opinió | Europa Press

José ha impedit que els problemes matrimonials vagin a més, però la situació no deixa d'empitjorar i ha perdut el timó. Ha accedit a viatjar a Huelva perquè la seva dona es calmi, però just abans ha explotat una bomba que no ha deixat ningú indiferent. Ana María ha atacat Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano, i la polèmica no ha trigat a arribar a la família.

El destre ha de resoldre moltes incògnites, i els reporters s'han traslladat fins a El Rocío per aclarir la situació. No ha respost a cap pregunta i ha sigut bastant antipàtic, una actitud molt rara en ell que no li fa cap bé. «Fes el favor de callar o tindreu un problema», ha advertit a un periodista.

Ortega Cano sap que per a la seva dona era important passar uns dies a El Rocío amb el seu fill petit. L'expadrastre de Rociíto no tenia ànim, però hi va anar per impedir que un nou problema fuetegés el matrimoni. Tot i això, el remei no ha estat efectiu, perquè no se sent còmode a Huelva.

José Ortega Cano imposa les seves normes

José Ortega Cano prefereix mantenir-se al marge de l'entrevista que Ana María Aldón ha concedit a 'Lecturas', però és inevitable que li preguntin sobre el tema. La dissenyadora ha explicat que el seu marit va acceptar viatjar a El Rocío amb ella i el seu fill, gest que va servir perquè es tornessin a unir. Se suposa que el distanciament està solucionat, encara que diversos testimonis asseguren que entre ells hi ha molta tensió.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
José Ortega Cano i Ana María Aldón podrien tenir problemes | GTRES

La col·laboradora de 'Viva la vida' ha intentat ser el més sincera possible per evitar que el seu marit es disgustés. «No he parlat mai de la paraula 'crisi', puc tenir un disgust per ximpleries, que tampoc. No tenim una relació tòxica, i encara menys de masclisme, perquè ens hem conegut amb certes edats i cadascú té la seva vida».

Ortega Cano ha accedit a viatjar a Huelva, però no vol parlar amb cap periodista perquè no se sent amb ànim. Ha tingut diversos enfrontaments amb la premsa, i els mitjans s'han fet ressò d'aquesta actitud tan inusual en ell. Rocío Jurado, el seu primer amor, li va ensenyar a ser amable amb els reporters i a no perdre les formes en cap moment.

José Ortega Cano ha descobert el conflicte

José sempre ha pensat que la seva filla, Gloria Camila, tenia una amistat especial amb Ana María, però no és així. La dona del destre assegura que només tenen un tracte cordial, i aquestes declaracions no han agradat a la jove. No es quedarà callada, i al programa 'Sálvame' asseguren que està preparant una bona resposta.

Ortega Cano, mentrestant, ha escapat de Madrid per a desconnectar de la realitat. A Huelva es retrobarà amb moltes cares conegudes i amb alguns companys, com per exemple Fran Rivera, que també aprofitarà la romeria per a posar fi als problemes familiars.