futbolista José Antonio Reyes

El drama després de la mort de José Antonio Reyes: quasi 20 cases embargades

Reyes no va saber gestionar bé les seves propietats

El futbolista José Antonio Reyes moria fa tres anys en un accident de trànsit. El món del futbol plorava la seva mort i els diferents equips on havia jugat li van rendir homenatge per honorar-ne la memòria.

Tot i això, passat el temps s'han donat a conèixer els problemes econòmics que patia l'andalús.

La seva família encara està trencada pel dolor, però també està bregant amb una situació inesperada. Han rebut una herència totalment enverinada que està suposant tot un calvari per a ells.

Pel que sembla, Reyes tenia entre les seves propietats 18 immobles que estan embargats. L'internacional espanyol no hauria sabut gestionar aquest patrimoni en vida i ara el seu entorn s'ha trobat amb aquest problema. De fet, els seus propis fills han hagut de signar un document per no assumir aquestes càrregues que arrossegava el jugador, va assenyalar el reporter Kike Calleja.

Es tractaria de gairebé una vintena de vivendes distribuïdes per tot el territori nacional. En aquests moments estan sent subhastades.

La situació econòmica és preocupant, però potser ho és molt més la familiar. Hi ha una gran fractura entre ells. D'una banda es troben els pares i la família de sang, i de l'altra la vídua i els fills.

José Antonio Reyes
José Antonio Reyes tenia 18 cases que van ser embargades | Europa Press

La mort del sevillà va deixar un buit impossible de cobrir. Des d'aquell fatídic 1 de juny del 2019, els seus pares amb prou feines surten de casa. Només els bons records que tenen del fill els permeten mantenir l'ànim.

El futbolista va tenir una àmplia carrera com a professional que el va portar a militar en equips com el Sevilla, l'Arsenal, el Madrid o l'Atlètic. A tots aquests clubs va aconseguir guanyar-se l'afecte de l'afició i dels seus companys. El seu somriure permanent sempre serà recordat per la gent.

José Antonio Reyes va patir una sortida de la via amb el cotxe quan tornava a Sevilla procedent d'Extremadura. L'informe pericial realitzat per la Guàrdia Civil va revelar que aquest accident es va deure bàsicament a dos motius.

D'una banda a la «rebentada del pneumàtic del darrere», que va provocar que el conductor perdés el control de l'automòbil. També va entrar a escena l'«excessiva velocitat de circulació». En una via on el límit estava situat als 120 quilòmetres per hora, ell anava per sobre dels 187.

Tal com recullen els informes, el Mercedes Benz S 550 que conduïa va patir una sortida parcial de la via pel marge esquerre. Després de xocar amb la barrera de protecció, va tornar a sortir de la calçada per la part dreta. Va acabar xocant contra una tanca metàl·lica de protecció de l'autovia i una tanca d'una finca particular.

El turisme va patir diverses bolcades fins que finalment va acabar cremant. El jugador va morir a l'acte.

José Antonio Reyes i l'emotiu record del fill

Al tercer aniversari de la mort de José Antonio Reyes van ser moltes les mostres d'afecte que li van dedicar els seus clubs i antics companys. Les xarxes socials es van omplir de missatges de record.

Però sens dubte, el més emotiu va ser el publicat pel seu fill al perfil d'Instagram. «Ja van tres anys sense tu, pare. Encara recordo totes aquelles rialles que ens fèiem junts, també aquell somriure que tenies quan em miraves».

José Antonio Reyes amb la copa
El futbolista celebrava un títol | EUROPA PRESS

▶️ Carmen Lomana se despide llena de tristeza de una buena amiga

El jove, que milita en les categories inferiors del Madrid, assenyala que «sé que des d'allà dalt em segueixes mirant i cuidant igual. Gràcies per tots els moments que vam passar junts, mai els oblidaré».

El president del Sevilla va anar dimecres a la tomba de Reyes per dipositar un ram de flors a la seva memòria. Allà va coincidir amb el seu pare Curro, amb qui va tenir l'oportunitat de dialogar durant uns minuts.