Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño parla amb el seu fill Julio i el prepara per al pitjor

María Patiño és conscient que se li poden complicar molt les coses

María Patiño està travessant una de les seves millors etapes a nivell professional. I és que a 'Sálvame' exerceix tant de col·laboradora com de presentadora alhora que continua a 'Socialité'. No obstant, aquesta bona ratxa se li pot acabar molt aviat segons els canvis que s'acosten a Telecinco.

La periodista haurà explicat al seu marit i al seu fill, Julio, que a Mediaset es farà una reestructuració molt contundent. Tant és així que ja s'ha conegut que el compte enrere per a 'Viva la vida' ja ha començat.

María Patiño, perplexa davant la situació

La col·laboradora de 'Sálvame' és coneixedora des de fa temps que la seva cadena està patint molt per les audiències. Sí, perquè, encara que l'últim mes ha aconseguit millorar, fa mesos que és superada per Antena 3. I aquesta situació té especialment preocupats els que estan al capdavant.

Fins a tal punt arriba el malestar pel que està succeint que s'han decidit prendre mesures dràstiques. Així, s'ha revelat que Paolo Vasile i el seu equip han acordat fer una modificació de la graella. I la primera sorpresa ha estat l'eliminació del programa 'Viva la vida', que s'emet les tardes del cap de setmana.

L'espai presentat per Emma García, segons sembla, finalitzarà el seu camí quan s'acabi el juliol. A l'agost ja no estarà en antena i no hi ha, de moment, certesa que torni quan s'acabi l'estiu.

Imatge d'Emma García.
María Patiño veu com Emma García es queda sense feina   | TELECINCO

Aquesta mesura ha sorprès moltíssim els integrants del format i també tot Telecinco, ja que aquest s'havia convertit en un dels programes amb més temps en antena. Exactament va començar a emetre's el 2017 en substitució de 'Qué tiempo tan feliz'. Per ell han passat també com a conductores tant Toñi Moreno com Sandra Barneda.

Només revelar-se la seva cancel·lació s'ha produït un enorme enrenou i han aparegut nombrosos rumors. Hi ha qui diu que és per la seva baixa audiència. I també hi ha qui creu que és perquè s'acaba el contracte de Mediaset amb la productora de l'espai, Cuarzo.

Sigui quina sigui la raó, el que sí que ha transcendit és que des del grup de comunicació s'està treballant per trobar-li substitut. Per això s'accepten propostes per donar cabuda a altres produccions noves i atractives per al públic. Propostes on no sabem si tindran presència els col·laboradors de 'Viva la vida' que ara es quedaran a l'atur.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Ningú no s'esperava el sobtat final de 'Viva la vida'   | Mediaset

María Patiño, temorosa del que pugui passar

La gallega estarà perplexa per la fi del programa d'Emma, però també estarà preocupada. És clar, perquè pot veure perillar algun dels espais on ella treballa actualment. El motiu és que, com s'ha revelat, Vasile té previst fer una transformació molt més profunda.

Pel que sembla, segons ha publicat Informalia, «ha donat instruccions per reestructurar tota la graella de cara al setembre». Les raons, segons una font sòlida de l'esmentat mitjà, són dues: «aquest model ha deixat de ser rendible i l'audiència s'esquerda».

María Patiño plorant
María Patiño sap que s'apropen complicacions   | Europa Press

Tenint en compte això, el format que més estaria al punt de mira seria 'Sálvame'. Primer, perquè ha perdut audiència de forma considerable. Segon, perquè està implicat en una trama d'espionatge a famosos, la Operación Deluxe, que està sent investigada.

Sigui com sigui, Patiño, amb temor, haurà de continuar esperant per veure com l'afecten els canvis que s'acosten.