Primer pla de Paloma Cuevas amb ulleres de sol

Paloma Cuevas preocupa les seves filles per un problema de salut que li canvia la vida

Paloma Cuevas està al punt de mira per un assumpte important

Paloma Cuevas ha passat una època molt complicada perquè d'un moment a l'altre va haver de començar una nova vida.

Enrique Ponce, el seu exmarit i pare de les seves dues filles, de seguida va trobar l'amor en mans d'una jove anomenada Ana Soria. Tot i això, ella prefereix gaudir de la seva solteria i aprendre a caminar en solitari, ja que ha estat massa temps acompanyada.

Paloma Cuevas va decidir començar de zero i reprendre la seva vida social, per això va acudir a l'aniversari de l'empresària Sandra García-Sanjuán. Allí va coincidir amb infinitat de cares conegudes i es va oblidar dels seus problemes gràcies a amics com Paula Echevarría o Susanna Griso.

Aquesta última ha paralitzat tothom perquè s'ha contagiat de coronavirus, una malaltia que li arriba al pitjor moment.

Pla general de Paloma Cuevas
Paloma Cuevas té molt bona premsa i és amiga de diversos periodistes | GTRES

Paloma va estar amb Susanna, així que haurà de fer-se proves per veure si ella també pateix el virus. De moment haurà de fer una aturada en la seva atrafegada vida social, malgrat que la situació està completament controlada. Les seves filles estan preocupades, ja que la pandèmia ha estat molt dura i les joves són conscients de les conseqüències de la Covid-19.

Paloma, fent gala de la prudència que la caracteritza, no ha concedit declaracions sobre això. Fins que no es demostri el contrari ella està bé de salut, fet que no seria estrany perquè és molt previnguda. Va viatjar a Malta per celebrar l'aniversari de Sandra García-Sanjuán, però sempre prenent les mesures necessàries.

Cuevas ha confirmat, gràcies a una publicació d'Instagram de Susanna, que la presentadora ha d'estar aïllada durant un temps. «He resistit amb una gran sobreexposició, tant és així que vaig pensar que era gairebé immune. Definitivament no ho soc i més de dos anys després, amb tres dosis de vacuna, he caigut», ha escrit la periodista a les seves xarxes.

Paloma Cuevas presenta el seu gran amor

Paloma és conscient dels rumors, de fet, la revista Semana ha publicat una notícia que ha sembrat un gran desconcert. L'exdona d'Enrique Ponce ha estat amb Susanna, així que ha estat exposada al coronavirus. No ha comunicat que estigui contagiada, així que potser s'ha salvat, però la seva vida social haurà de canviar.

Enrique Ponce i Victoriano Valencia
Paloma Cuevas sap que el seu pare Victoriano va ajudar a Enrique Ponce | GTRES

Cuevas prefereix fer altres plans, com ara reunir-se amb la seva família per celebrar l'aniversari del seu gran amor. Estem parlant del seu pare Victoriano Valencia, que ha arribat als 91 anys al costat dels seus éssers estimats. La dissenyadora ha compartit un text molt emotiu: «Avui fa 91 anys l'amor de la meva vida».

Enrique Ponce ha tingut molts problemes amb la seva exdona perquè s'han publicat notícies que li han fet molt de mal. Hi ha periodistes que pensen que ha traspassat els límits i que ha estat massa afectuós amb Ana Soria, però no és així. La jove estudiant va concedir una entrevista per deixar clar que mai no han intentat cridar l'atenció de la premsa.

Paloma Cuevas respira tranquil·la: «Espero tornar»

Paloma ha fet grans canvis i de mica en mica va reprenent la seva faceta social, tot i que ha de fer un breu descans. Ha pres consciència de la realitat i s'ha adonat que la pandèmia encara és present, per això ha de ser més curosa. La seva amiga Susanna ha tranquil·litzat el públic assegurant que gràcies a les vacunes tenia símptomes molt més febles.

«Gràcies a la vacuna els símptomes són lleus i espero tornar aviat a la tele», ha escrit la presentadora. Les filles i la família de Cuevas poden estar tranquil·les perquè la situació s'ha controlat a temps. És cert que hi ha molts rumors sobre la taula, però l'única cosa certa és que tot està en ordre.