Muntatge Shakira i Piqué

La dona que ha trencat el matrimoni entre Shakira i Gerard Piqué

Shakira i Piqué ja no viuen junts per un sorprenent motiu

Shakira i Gerard Piqué són una de les parelles més populars mundialment. Ella és una de les icones musicals del món llatí des de fa dècades. Piqué, jugador del Barça, és també molt popular al món del futbol.

Ara el seu equip està en hores molt baixes, però els històrics èxits de l'equip català, l'han situat a la part més alta del rànquing dels jugadors més ben pagats del món. Des que sorgís la seva història d'amor, ja fa més de 12 anys, s'han convertit en una de les parelles famoses més sòlides i duradores.

Els rumors de crisi entre ells han estat recurrents al llarg de tot aquest temps. Han tingut dos fills, Sasha i Milan i moments realment complicats en què es donava a la relació per liquidada. Tot i això, sempre han aconseguit superar els seus problemes.

Primer pla de Gerard Piqué
Gerard Piqué estaria passant per una crisi matrimonial | GTRES

Ells mai no han confirmat ni les crisis, ni les suposades reconciliacions. Més aviat han mantingut la seva vida personal al marge i han centrat la seva dimensió pública a les seves feines. Ella a cantar, ell a jugar a futbol i als seus negocis esportius, últimament també tocats per l'escàndol.

Ara la cosa és diferent, ja que aquesta vegada sembla que sí que hi hauria seriosos indicis que Shakira i Piqué podrien haver posat punt final a la seva vida en comú.

Gerard Piqué hauria abandonat el domicili conjugal

Shakira acaba de llançar una cançó que està triomfant i es titula Te felicito. La colombiana acostuma a llançar missatges amb les lletres dels seus temes i, si ens refiem d'això, aquí no hi ha cap dubte.

Em vaig adonar que el teu és fals, no em diguis que ho sents, et conec bé i sé que menteixes. Et felicito, que bé actues, d'això no tinc cap dubte, amb el teu paper continua, et queda bé aquest xou.

Imatge de Shakira a un videoclip
Shakira deixa clars els seus missatges al videoclip de 'Te felicito' | Youtube

Només és un fragment d'aquesta cançó que, si es refereix a Piqué, deixa ben clar que la crisi entre ells és seriosa i que potser no hi ha marxa enrere.

Així ho sostenen les periodistes Lorena Vázquez i Laura Fa, arran d'una notícia publicada a El Periódico. Segons sembla, Gerard ja hauria abandonat la llar conjugal i estaria vivint al seu pis de solter. De fet, aquest pis va ser el que va aconseguir que la premsa pensés que tots dos mantenien una relació al principi.

«Shakira ha enxampat Piqué amb una altra i se separaran»

Laura Fa, citant les seves fonts ho explica sense embuts: «Shakira ha enxampat Piqué amb una altra i se separaran». Amb aquesta contundència confirma que hi ha crisis i grossa. En aquests moments, el futbolista passa més temps (i nits) al seu pis que al domicili familiar i hi hauria una tercera persona, segons aquestes periodistes catalanes.

Fa segueix donant informació i assegura que «Piqué surt molt amb el seu company del Barça Riqui Puig i, en paraules dels seus companys, està descontrolat», sent habitual de dues discoteques de Barcelona.

La parella de Shakira aprofita ara que el Barça està en hores molt baixes i que el nivell d'exigència, acabada la temporada, és baix, per divertir-se sense control. Les periodistes que han revelat tota aquesta informació asseguren que les agències estan 24 hores de guàrdia per saber qui és la dona que està relacionada amb Gerard.

Més pistes sobre el tema: l'última foto de Piqué a les xarxes socials de Shakira és del març i ella se n'ha anat dues vegades de vacances sola amb els seus fills a Eivissa. Entre la premsa esportiva també destaquen que és habitual veure Piqué de festa fins a altes hores de la matinada.

Aquesta «vida de solter» no quadra amb una vida familiar i portant els nens al col·legi al matí, com feien habitualment abans de la crisi.