Muntatge Carmen Borrego i el seu fill

El fill de Carmen Borrego li confessa a la seva dona Paola que s'ha acabat

Carmen està en xoc per les implicacions familiars que té la situació

Carmen Borrego i la seva família estan en xoc. Estan acostumats al fet que les notícies els envoltin. Molts cops, darrere les polèmiques que envolten aquesta mediàtica família hi ha alguna cosa més.

Se sap que Carmen Borrego, Terelu i la resta de la família viuen molt bé de treure a la llum les seves suposades disputes familiars. Després se'ls veu menjant junts o en una portada, somrients i feliços, i t'adones que aquestes disputes mai han estat reals.

Carmen Borrego amb un barret
Carmen Borrego, al centre de la polèmica | GTRES

Els drames, si es paguen, són menys drama. Ha arribat un moment en la història de les Campos que ja només els resulta rendible explotar-se com a personatges, més que com a professionals de la comunicació i el periodisme.

No obstant això, el que acaba de succeir posa en un compromís tota la família. I no només les germanes Campos, sinó també José María, el fill de Borrego, i la seva esposa Paola Olmedo. Hi haurà canvis a les seves vides poques setmanes després del seu espectacular casament.

L'acomiadament que ningú esperava a la vida de Paola Olmedo

Paola Olmedo ha passat de ser, de la nit al dia, un personatge públic. Carmen Borrego, la seva sogra, ja s'ha encarregat d'això, cada tarda a Sálvame.

José María Almoguera, el fill de Carmen, també treballa a Telecinco, però mai se l'ha vist. És càmera de Viva la vida, el programa presentat per Emma García, i que Telecinco s'acaba de carregar.

Sí, Viva la viva no renova la seva continuïtat i deixarà d'emetre's a finals de juliol, tot i ser el programa estrella dels caps de setmana. Feia cinc anys que estava en antena i per ell han passat presentadores com Toñi Moreno, Sandra Barneda o Emma García, l'actual. Va arribar a la graella per substituir ¡Qué tiempo tan feliz! de María Teresa Campos.

Muntatge de fotos de Carmen Borrego i Carmen Alcayde
La vida de Paola Olmedo pot canviar al setembre | Catalunya Diari

La notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda, ja que ningú no s'esperava això. Mediaset no renovarà el contracte amb Unicorn Content, per la qual cosa molt del personal que hi treballa haurà d'engruixar les files de l'INEM a partir d'agost.

Segons Informalia, Vasile vol una «reestructuració radical» de la graella de Telecinco. Sembla que volen fer neteja a fons, aïllar al màxim l'operació Deluxe i donar-li un nou aire a tot cap al setembre.

El clan de les Campos, molt tocat amb aquesta decisió

Paola Olmedo i José María Almoguera són dues de les víctimes principals d'aquest anunci. Però no són els únics, Terelu Campos també col·labora a Viva la vida. El compagina amb Sálvame, la productora del qual, La Fábrica de la Tele, és una altra de les que està al punt de mira.

Més greu és el cas d'Alejandra Rubio. Ella únicament treballa a Viva la vida, quatre dies per setmana. Si cau el programa, haurà de buscar feina a altres espais televisius o deixar la tele definitivament.

A Telecinco ja han demanat a diverses productores que els facin arribar idees i propostes de nous programes per a la temporada vinent. Hi ha moviments en tots els sentits i ningú no descarta res. Carmen Borrego i la seva família ja està analitzant la situació i valorant possibilitats per trobar acomodament - i sou- a partir del setembre.

Almoguera és un bon professional, molt ben valorat pels seus caps i companys, per la qual cosa previsiblement algú li contractarà a la casa. Això d'Alejandra té una altra dimensió i, a més, ella no està disposada a compartir plató amb altres col·laboradors com Kiko Hernández.

Carmen i Terelu són un filó d'audiència, així que tampoc han de tenir problemes a l'hora de trobar una nova feina, tret que Telecinco decideixi emetre únicament documentals, fet que sembla totalment descartada.