Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco

Rocío Flores dona les gràcies a la seva mare Rociíto per primera vegada en anys

Rocío Flores envia un missatge a la seva mare, Rocío Carrasco, que descol·loca la seva família

Rocío Flores ha fet un gir de 180 graus en la relació amb la seva mare. Quan ningú s'ho esperava, Rocío Flores ha fet un pas endavant amb un petit gest. Alguns pensen que pot significar el principi d'un apropament amb la persona que li va donar la vida.

Recordem que des de l'estiu del 2012, Rocío Flores i Rociíto no es parlen. I tot després d'aquell terrible episodi que va revelar la filla de Rocío Jurado. Aquell en què la madrilenya havia rebut maltractaments per part de la col·laboradora de Telecinco, acabant a l'hospital per la pallissa que li va donar.

Rocío Flores seriosa per les declaracions de Rocío Carrasco
Rocío Flores ha fet un petit pas en el seu apropament a la seva mare | Telecinco

Han estat molts anys de preguntes que s'agreujaven en aquest últim any després de l'emissió de la docusèrie de Rocío, explicar la verdad para seguir viva. El cas és que, aquest dimecres, la filla d'Antonio David sorprenia amb unes paraules per a la seva mare mentre es trencava en ple directe.

Rocío Flores té un gest d'agraïment cap a la seva mare

Tot ha sorgit pel 16è aniversari de la mort de Rocío Jurado. Una mort que va marcar un punt d'inflexió en les relacions familiars. Ahir, la noia va posar de manifest que tot hauria estat molt diferent si la mare de Rocío Carrasco seguís avui amb vida.

▶️ Así será el Museo Rocío Jurado en Chipiona

Rocío Flores, plorant de valent, ha parlat en directe a Ya son las ocho, des d'on ha enviat un sorprenent agraïment a la seva mare. Fet que ha enxampat tots els col·laboradors, i la mateixa Sonsoles Ónega, molt descol·locats.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco i Rocío Flores fa deu anys que no es parlen | Catalunya Diari

L'1 de juny del 2006, Rocío Jurado se n'anava d'aquest món per culpa d'un càncer i la unió de la família de la xipionera passava a la història.

La seva neta l'ha recordat trencada d'emoció i al plató de Telecinco s'ha dirigit a Rociíto. Ho ha fet per agrair la seva decisió de deixar-los fora de tot a ella i al seu germà, en el pitjor moment del càncer de la xipionera.

«Aquesta etapa li agraeixo a la meva mare»

«En l'etapa en què ja estava molt malalta, quan se'n va anar a Houston, aquesta part li agraeixo a la meva mare. Ens estalviem veure-la així, ja molt malalta», ha dit amb la veu trencada i els ulls xops per les llàgrimes . Els col·laboradors estaven molt atents a aquestes paraules tan inesperades de la filla de l'Antonio David.

«Tot hauria estat diferent si la meva àvia seguís viva, res d'això hauria passat», considera la noia, igual que bona part de la família. El gest cap a la seva mare ha continuat i també ha admès el següent. «No sé si tindria relació amb la meva mare, segur que sí, perquè ella sempre portava per bandera la unió de la família».

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
«Tot hauria estat diferent si Rocío Jurado estigués viva», comenta la filla de Rociíto | Catalunya Diari

El distanciament entre totes dues és un tema molt complicat i va més enllà de la intervenció o no de Rocío Jurado. I és que semblava molt difícil que després de Rocío, explicar la verdad para seguir viva i Montealto, regreso a la casa, Rocío Flores parlés així de la seva mare.

Rocío Flores no ha volgut aprofundir més en l'assumpte. Això sí, el record de la seva àvia l'ha portat a dir aquestes emotives paraules ahir a la tarda.

«Per mi, tota la meva infància equival estar al costat de la meva àvia, he passat tot aquest temps amb ella a aquella casa [Montealto]. (...) Tant per mi com per David, ha estat la persona més important que hem tingut», concloïa la col·laboradora de Ya son las ocho.