Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores plora per la malaltia i espanta els seus germans David i Lola

Rocío Flores ha enviat un missatge inesperat

Rocío Flores va començar a treballar a la televisió gràcies al seu pare, ja que aquest va entrar a concursar a Gran Hermano VIP i ella el defensava. En un primer moment es va guanyar l'afecte del públic, però quan Rociíto va arribar a Telecinco la situació va fer un gir inesperat.

La reina del feminisme va exhibir una sentència que deixava en mal lloc la jove, atreviment que continua generant conseqüències.

Rocío Flores està dolguda perquè no entén que la seva mare el deixés en una situació tan compromesa, però prefereix no aprofundir en el tema. Recentment li ha enviat un missatge que podria marcar un abans i un després: és possible que la reconciliació estigui a prop.

La col·laboradora ha plorat en recordar la malaltia de la seva àvia Rocío Jurado i ha agraït a Rociíto el que va fer en aquella època.

Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco
Rocío Flores li ha enviat un missatge a Rociíto | Catalunya Diari

Rocío Flores gaudia d'una connexió especial amb la cantant, però Carrasco els va separar quan l'artista va emmalaltir de càncer. Gràcies a aquest gest Flores no té records dolents de la seva àvia i és una cosa que sempre agrairà a la seva progenitora.

Recentment ha fet una connexió amb el programa Ya son las ocho i, entre llàgrimes, ha fet unes declaracions sorprenents.

Rocío ha vist unes imatges de la tonadillera força dures, ja que demostraven que la seva malaltia li va fer massa mal. «En l'etapa en què estava malalta, quan se'n va anar a Houston, aquesta part li agraeixo a la meva mare, d'estalviar-nos veure-la malament».

David Flores Carrasco i Lola, germans de la tertuliana, podrien haver-se espantat en veure la citada reacció.

La filla d'Antonio David s'ha emocionat diverses vegades, però mai parlant de la seva mare Rociíto. És la primera vegada en molt de temps que diu alguna cosa bona d'ella i alguns periodistes pensen que és un gran pas. Hi ha la possibilitat que el retrobament estigui més a prop del que sembla, encara que tot fa pensar que abans han de mantenir una conversa.

Rocío Flores reflexiona: «Tot hauria estat diferent»

Rocío Flores és conscient que Jurado va haver de lluitar contra el càncer quan ella era una nena, malaltia que la va deixar marcada. Considera que la seva vida i la del seu germà David Flores Carrasco hagués estat diferent si la cantant encara seguís viva. Creu que mai no hauria deixat que els problemes familiars arribessin tan lluny, ja que ella era una dona molt protectora.

Muntatge de Rocío Flores i els seus germans
Rocío Flores sempre ha protegit els seus germans | Catalunya Diari

«Tot hauria estat diferent si la meva àvia seguís viva, res no hauria passat. No sé si tindria relació amb la meva mare, segur que sí perquè la meva àvia sempre portava per bandera la unió de la família». Aquestes paraules han cridat l'atenció de l'audiència, ja que exculpen Rociíto del drama que li ha apartat els fills.

David Flores també ha patit molt per la situació perquè la seva relació amb Jurado també era excel·lent. És cert que ell era molt petit quan va morir la cantant, però en va gaudir molt. Rociíto va assegurar que Rocío Jurado adorava els seus nets i que passaven molt de temps junts cantant i fent activitats.

Rocío Flores se sincera: «La persona més important»

Rocío Flores sempre ha intentat protegir els seus germans, però aquest últim té molt de pes als mitjans de comunicació. És una cara molt estimada, s'ha guanyat el cor de tot el públic i mai no ha fet res per cridar l'atenció. La col·laboradora n'ha parlat i ha confirmat que la seva vida al costat de Rocío Jurado era molt més senzilla.

«Per mi, tota la meva infància equival a estar al costat de la meva àvia, he passat tot aquest temps amb ella a aquella casa. Tant per mi com per David, ha estat la persona més important que hem tingut», confessa visiblement afectada. Ara toca a Carrasco fer el següent pas, sembla que la seva filla vol apropar-se a ella i estaria bé una resposta.