Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

David Flores Carrasco, preparat per veure la seva mare després del que ha passat

David Flores Carrasco creu que l'apropament amb Rociíto pot estar molt a prop

David Flores Carrasco sap que l'últim gest de la seva germana pot ser que els torni a unir una mica més a la seva mare. I és que, malgrat els problemes que han tingut durant aquests anys, tots dos se senten molt agraïts amb ella per una cosa que va fer en el passat.

Des que el fill petit de Rociíto va decidir anar-se'n a viure amb el seu pare, la seva relació amb la presentadora no ha tornat a ser la mateixa. Segons va apuntar ella mateixa a la docusèrie Rocío: explicar la verdad para seguir viva, tot va començar a canviar quan la seva germana va abandonar la llar familiar.

David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco, molt sorprès amb l'última intervenció televisiva de la seva germana | GTRES

«David comença a canviar a partir que la seva germana ja no és a  casa. Ell tenia passió amb la seva mare, amb la seva àvia, amb Fidel. Sempre ha estat un nen molt familiar i afectuós. En ell, sí que vaig aconseguir instaurar certs valors que jo considerava imprescindibles».

Avui en dia, ja queda poc d'aquells records que la mare de David Flores Carrasco guarda en la seva memòria. I és que, els últims mesos, la dona de Fidel Albiac ha rebut una demanda per part del seu fill per l'impagament de la pensió.

Però ara, i després de la darrera intervenció de la seva germana, tot apunta que tots dos han decidit aixecar un pont per a una possible reconciliació amb Rociíto.

David Flores Carrasco i la seva germana, oberts a la reconciliació?

David Flores Carrasco no ha pogut contenir les llàgrimes en sentir les últimes declaracions que la seva germana ha fet a la televisió. I és que, tant ell com Rocío Flores sempre estaran agraïts a la seva mare per una cosa que va fer fa just 16 anys.

Aquest dimecres, 1 de juny, la influencer va acudir al plató de Ya es mediodía per parlar de l'aniversari de la mort de la seva àvia, Rocío Jurado. Una mort que, sens dubte, va marcar un abans i un després a la vida de tota la seva família.

Durant la seva intervenció en aquest programa, la germana de David Flores Carrasco ha pronunciat unes paraules d'agraïment a la seva mare, fet que diverses persones han interpretat com un nou intent per part de la jove de fer les paus.

Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco
Rocío Flores li agreix a la seva mare tot el que va fer per ells al passat | Catalunya Diari

A la influencer no li ha tremolat la veu a l'hora de valorar tot allò que va fer la dona de Fidel Albiac mentre la seva àvia estava ingressada a la clínica de Houston.

«En l'etapa en què ja estava molt malalta, quan se'n va anar a Houston, aquesta part li agraeixo a la meva mare, d'estalviar-nos veure-la maleta, ja molt malalta», ha assegurat amb els ulls plens de llàgrimes.

La germana de David Flores Carrasco ha assegurat que si la seva àvia seguís viva, les coses serien molt diferents, ja que, molt probablement, no hauria consentit que Rociíto la separessin dels seus fills.

Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco
David Flores Carrasco i la seva germana recorden la seva àvia cada dia | GTRES

«Tot hauria estat diferent si la meva àvia seguís viva, res d'això no hauria passat», ha deixat clar la col·laboradora. «A hores d'ara, no sé si tindria relació amb la meva mare, segur que sí, perquè la meva àvia sempre portava per bandera la unió de la seva família».

Per finalitzar la seva intervenció al programa de Sonsoles Ónega, la germana gran de David Flores ha volgut recordar amb amor la figura de la seva àvia, ja que durant la seva infància va ser un dels seus pilars fonamentals.

«Per mi, tota la meva infància equival estar al costat de la meva àvia. He passat tot aquest temps amb ella a aquella casa (Montealto) […] Tant per a mi com per a David, ha estat la persona més important que hem tingut».