Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega confirma la deslleialtat que pocs esperaven

Sonsoles Ónega presenta un dels somnis més desitjats per una col·laboradora del programa

Sonsoles Ónega s'assabenta del somni complert de Gloria Camila després de més de 15 anys perseguint-lo. Després d'haver faltat al concert dedicat a la seva mare, ha organitzat un homenatge a través de l'Associació Cultural RJ La más Grande.

Cal recordar que ens trobem a la setmana en què es compleixen 16 anys de la mort de Rocío Jurado, ja que va morir l'1 de juny de 2006. Amb motiu de la seva mort, els seus familiars més estimats s'han reunit a Chipiona per celebrar una missa .

Així mateix, la periodista s'ha assabentat que Gloria Camila va entrar de la mà del seu pare, José Ortega Cano, a la litúrgia.

Sonsoles Ónega somrient amb els braços plegats
La presentadora de 'Ya son las ocho' s'assabenta que una col·laboradora ha fet el seu somni realitat   | Mediaset

La col·laboradora es treu l'espina que fa anys que està clavada

No obstant això, a 'Ya son las ocho', Sonsoles Ónega ha presentat també el petit homenatge que la filla de José Ortega Cano ha rendit a la seva mare pel seu compte.

Amb l'equip del programa, l'actriu ha visitat la casa que era de la seva mare i on ella havia viscut part de la seva infància. Feia molt de temps que no anava fins a Montealto, concretament, des que la seva mare va morir.

«Fa mesos em va dir que un dels seus somnis era tornar a la casa on es va criar», declarava Miguel Ángel Nicolás, col·laborador de Telecinco.

Sonsoles Ónega confirmava que aquest dijous es podrien veure els detalls de la visita de Gloria Camila a Montealto. A les imatges es veu el que ha decidit fer, si ha entrat a la casa o si s'ha quedat pels voltants.

Tot i que la filla de 'La más grande' ho ha fet perquè li feia moltíssima il·lusió visitar on va passar la seva infantesa, les crítiques han acabat arribant igual.

Isabel Rábago no ha callat i ha dit: «Si qüestionava llavors alguna cosa...». Una oració sense final de la qual es pot intuir que es referia quan Rocío Carrasco va visitar la mateixa casa i l'actriu no la va recolzar.

Al proper programa, la periodista pretén preguntar-li per què ha decidit visitar la casa de Rocío Jurado després d'haver criticat que ho fes la seva germana.

Sonsoles Ónega presentarà un programa nou
Sonsoles informa sobre tots els detalls de la visita de Gloria Camila  | Mediaset

L'absència més comentada de l'homenatge

Gloria Camila es va absentar a l'esdeveniment més esperat de tot Espanya. El passat 11 de maig va tenir lloc el concert 'Mujeres cantan a Rocío Jurado' en homenatge a 'La más grande', organitzat per Rocío Carrasco. Allà van assistir diverses artistes com Rosa López, María Carrasco, Lola Vendetta, Roko, Sara Sánchez, María Toledo i Esperanza Fernández.

La filla de José Ortega Cano va veure com va ser l'homenatge des de casa seva. A 'Ya son las ocho', Sonsoles Ónega li ha preguntat què li va semblar el concert. «Va ser un concertàs, totes les que van cantar em va semblar que ho van fer molt bé», va declarar la filla de Rocío Jurado.

Sonsoles Ónega somrient
Sonsoles Ónega pregunta a Gloria sobre l'homenatge a la cantant  | GTRES

«Sempre que sigui un homenatge bonic, amb afecte i amb respecte, no tinc cap problema», va afegir al programa.

Així mateix, Sonsoles Ónega es va assabentar de la veritable raó de Glòria Camila , per no assistir a l'esdeveniment. «A mi em va convidar la cadena perquè va convidar tots els col·laboradors. Vaig decidir no anar-hi perquè al final les coses són com són», va declarar la col·laboradora.

«Hauria estat criticada igual que si m'hagués quedat a casa meva. En altres circumstàncies, sí que hagués anat», concloïa respecte a aquest tema.