Asraf Beno

Asraf Beno s'enfada com mai i Isa Pantoja es preocupa

Asraf Beno esclata davant els missatges que acaba de rebre i denuncia la seva situació

Asraf Beno ha arribat al límit. El xicot d'Isa Pantoja no pot més amb la situació que està vivint i ha explotat a les xarxes socials. Ho feia denunciant els insults racistes que està rebent el seu germà mentre es troba participant a 'Supervivientes'.

Anuar s'ha guanyat un gran nombre de detractors que no han trigat a carregar contra ell fent al·lusió als seus orígens. Missatges d'odi que el seu germà ha denunciat públicament lamentant que encara hi hagi gent que tingui aquest pensament.

Asraf Beno esclata davant la preocupació de la seva parella

Asraf Beno està fent l'impossible per defensar el concurs que el seu germà està fent a Hondures. Anuar s'ha convertit en un dels participants més polèmics d'aquesta edició i les seves contínues bronques comencen a passar-li factura.

La seva actitud, una mica altiva i polèmica, no agrada ni dins de l'illa ni tampoc fora del reality. Ha estat el protagonista dels conflictes més sonats de 'Supervivientes' i els espectadors no han trigat a criticar-lo.

Asraf Beno mirant cap a un costat
Asraf Beno denuncia els missatges racistes que rep el seu germà   | Europa Press

El germà d'Asraf compta amb una legió de detractors i enemics que han carregat contra ell a les xarxes socials. Uns atacs que el xicot d'Isa Pantoja ha denunciat fent al·lusió als insults racistes que està rebent.

El model és l'encarregat de gestionar les xarxes socials del supervivent i ara tem per la seva integritat física. I és que hi ha nombrosos missatges on alguns dels seus seguidors no han dubtat a proferir amenaces contra Anuar.

«Si t'agafo per Coruña et faig empassar porc, tros de nen; t'ho creus molt, però qui ets, moro de merda?», publica un. Per si això no fos suficient, un altre amenaça amb «matar-lo a cops de puny», així que posi un peu a Espanya.

Una situació que Asraf ha lamentat profundament i ha volgut deixar constància per denunciar aquests atacs racistes. «Quina pena que encara hi hagi aquest tipus de coses», afegia el model. De fet, el compte d'Instagram d'Anuar es troba actualment no disponible.

▶️ Primeras imágenes de Juan Muñoz en España tras renunciar a Supervivientes 2022

El germà d'Asraf Beno es troba en una situació molt complicada

Amb 22 anys, Anuar ha demostrat que té un fort caràcter i que es mou molt bé en els enfrontaments. Només posar un peu a l'illa ja va tenir els seus primers conflictes amb els seus companys i fins i tot va ser qüestionat per fer trampes amb el foc.

Però si en alguna cosa destaca el germà d'Asraf Beno és a les baralles. No hi ha dia que el supervivent no s'encari amb algun dels participants. De fet, fa poc va ser una brutal baralla amb Nacho Palau la que gairebé els porta a les mans.

Primer pla de perfil d'Anuar Beno, concursant de Supervivientes 2022
El germà d'Asraf rep amenaces de mort a través de les xarxes   | Mediaset

«Relaxadet, eh, maco, no t'acostis tant, que et dono un petonet», li va deixar anar Anuar quan l'ex de Miguel Bosé se li va encarar. És clar que entre tots dos la reconciliació és impossible i que no arribaran mai a una entesa.

«M'has decebut a nivells increïbles, em vas dir que la meva mare no estaria orgullosa de mi, crec que sí que ho està», li va dir el jove a l'escultor. Aquest es va defensar acusant-lo de «donar-li la volta a tot», i es va negar a reconèixer que s'havia equivocat amb les seves paraules cap a ell.

Malgrat tot, Anuar ha anat evitant les nominacions i segueix al concurs. Mentrestant, fora l'espera una legió d'enemics esperant que sigui a la palestra per fer-lo fora del reality.

La tornada serà molt dura i haurà de fer front a nombroses qüestions, entre elles la seva animadversió a la seva cunyada, Isa Pantoja. Per la seva banda, Asraf segueix vetllant per ell, preocupat per les amenaces que ha rebut les últimes setmanes.