Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Paula Echevarría i la seva filla Daniella Bustamante.

Daniella Bustamante sap que Paula Echevarría marxarà després del que ha passat

Daniella Bustamante respecta les intencions de Paula

Daniella Bustamante és l'adolescent més influent del moment perquè és filla de dos grans artistes: Paula Echevarría i David Bustamante. L'exmatrimoni està orgullós i sol parlar amb naturalitat per evitar generar massa expectació. S'han adonat que el millor és tractar el tema amb naturalitat i els periodistes estan encantats amb la nova estrella.

Daniella Bustamante ocuparà moltes portades en un futur, però de moment ens hem de conformar amb el que els seus pares expliquen. Paula ha concedit una entrevista al diari La Razón i ha assegurat que se n'aniran juntes de vacances després d'acabar uns assumptes. L'actriu està immersa a les gravacions del programa Got Talent, un projecte que l'omple d'il·lusió.

Fotomuntatge de David Bustamente, Paula Echevarría i la seva filla, Daniella
Daniella Bustamante és famosa des del bressol. | GTRES
 

Daniella pot presumir de tenir una mare compromesa perquè Echevarría es pren seriosament totes les ofertes que rep. S'ha preparat per no defraudar els espectadors de Got Talent, ja que sap que és un concurs amb molta trajectòria.

«Espero ajustar-me al màxim possible al meu criteri perquè al final estàs jutjant. Espero ser fidel als meus gustos, als meus principis, al que jo vegi i no deixar-me portar pel que el públic estigui dient». L'ex de Bustamante formarà part del jurat i sap que la tasca serà força complicada.

Daniella ja ha sortit a les pàgines de moltes revistes, ja que els paparazzis segueixen els passos dels seus pares amb un gran entusiasme. La situació ha augmentat des que té un germà petit que adora, cosa que fa molt feliç l'actriu. A l'entrevista que ha concedit a La Razón parla d'aquest tema perquè vol que el públic descobreixi l'enorme cor de la seva filla.

Daniella Bustamante adora el seu germà Miki

Daniella està més que acostumada a la premsa perquè des que era petita els fotògrafs han perseguit la seva família. La pressió va augmentar amb la separació dels seus pares, que van trigar un temps a arribar a un acord. David i Paula gaudeixen d'una relació cordial, tots dos han refet les seves vides i no tenen intenció de ressuscitar cap guerra.

Primer pla de Paula Echevarría mig somrient
Paula Echevarría sap que Daniella adora el seu germà. | GTRES
 

La petita Bustamante està encantada amb la nova situació: viu amb la seva mare i passa molt de temps amb el cantant. Mentre està amb Paula Echevarría gaudeix de Miki, el petit de la família, i cada cop està més contenta amb ell. La influencer ha parlat sobre aquest tema, ja que se sent molt orgullosa de l'amor que envolta els seus fills.

Paula ha assegurat que la seva filla gran té una gran passió pel nadó de la família. «Ella està molt bé, molt contenta amb ell, és com l'amor de la seva vida i li diu: 'T'estimo més que la meva vida'. És una manera d'estimar molt bonica», declara a l'última entrevista que ha concedit.

Daniella Bustamante es prepara per a una gran aventura

Daniella sap que Paula Echevarría vol prendre's unes vacances després del que ha fet: ser jurat del concurs Got Talent. «Quan acabi i alguna coseta més que tinc per aquí, com les fotos de la campanya, a mitjans de juliol em podré quedar lliure. Un meset de vacances m'agafaré», ha comentat l'ex del cantant.

Bustamante, pare de la jove, està encantat amb què Paula es prengui tan seriosament l'educació de la filla que tenen en comú. És una nena molt responsable que té clar què ha de fer i què ha d'evitar. Els experts asseguren que és la gran promesa del món del cor i que farà parlar molt, tot de coses bones.

Paula sempre ha tingut bona premsa, però la seva separació de David va complicar la seva situació mediàtica. Ara els problemes formen part del passat i tots dos estan units per la petita que tenen en comú.