Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rociíto i Marta Riesco

Marta Riesco anuncia grans canvis i fa tremolar a Rociíto

Ha començat a escriure el seu primer llibre

Marta Riesco i Antonio David Flores segueixen vivint amb intensitat la seva història d'amor. I malgrat les conseqüències professionals que li ha portat aquesta relació, la reportera segueix disposada a demostrar que no hi ha res que pugui amb ella.

Després de l'últim escàndol en què es veien embolicats i que també afectava Rociíto, Marta era apartada del primer pla tant a El Programa de Ana Rosa com a Ya son las ocho.

De fet, Sonsoles Ónega presentava la nova plantilla de reporteres que arriben trepitjant fort el programa, però Riesco no es trobava entre elles.

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco està llesta per explicar la seva veritat. | Telecinco
 

Marta Riesco ha desaparegut del tot, i ha passat de ser a l'ull de l'huracà a no rebre ni tan sols una menció.

Una cosa que l'ha portada a embarcar-se en una nova aventura que segurament farà parlar molt. I és que Marta acaba d'anunciar que publicarà un llibre.

«Avui començo a escriure la meva història i aquesta vegada l'explico jo», anunciava orgullosa a les xarxes socials.

Un llibre explicarà de primera mà les seves vivències, tant abans com després de fer-se coneguda. Tot i que, de moment, la reportera es nega a oferir molts detalls sobre això.

Fotomuntatge d'un 'instastory' de Marta Riesco on surt Antonio David.
Marta Riesco i Antonio David es deixen veure d'allò més feliços i enamorats. | CatalunyaDiari
 

«Encara és aviat per donar-vos moltes dades, però l'important és que és un projecte amb què estic molt il·lusionada», assegurava.

«És una cosa molt personal que fa temps que penso, i més després de tot el que ha passat els últims mesos».

«S'ha parlat molt de mi en programes, revistes… i ara vull ser jo la que sense censura expliqui la seva història en primera persona», sostenia.

I és que Marta Riesco té més ganes que mai de parlar i aclarir una vegada per totes els rumors que han sorgit al voltant de la seva persona.

Marta Riesco anuncia orgullosa allò que té entre mans

D'aquesta manera, insisteix que «no és la que han dibuixat en alguns programes de televisió».

«Crec que un llibre és una bona manera amb què realment sàpiguen qui soc i tot el que m'ha passat», apuntava. Un relat que portarà per títol el seu lema de vida: 'Sense por'.

Des que va sortir a la llum la seva història d'amor amb Antonio David, la reportera ha fet front a un fort assetjament i enderrocament que l'ha portat a patir ansietat i depressió.

De fet, arribava fins i tot a denunciar-ho a les seves xarxes socials i a recórrer a la policia.

Marta Riesco plorant vestida de sevillana
Captura de Marta Riesco plorant a la seva última connexió a 'El programa de AR'. | Mediaset
 

«Des de fa cinc mesos porto patint un assetjament i enderrocament increïble per part del programa Sálvame i per part de La Fábrica de la Tele fins al nivell que vaig haver d'agafar una baixa mèdica perquè l'assetjament era insofrible», es lamentava Marta Riesco.

«Han tret tot el que han pogut treure de mi des que tenia 18 anys. I la sort que tinc és que mai he fet res dolent a ningú, així que l'únic que han pogut treure han estat intervencions meves com al programa Allá tú o que vaig estar a Miss Espanya».

Marta insisteix que ella no va buscar mai convertir-se en un personatge mediàtic. «Em vaig allunyar de tot i la meva productora em va respectar. Em resulta graciós que diguin que em sento còmoda en aquest paper de personatge quan no m'han donat cap altra opció».

«La meva opció era estar allunyada del focus i ells van continuar fins que en un directe vaig fer una cosa de què me'n penedeixo, que va ser entrar perquè no aguantava més. Vaig entrar en una cosa que no havia d'entrar».

Tot i això, ella mateixa assegurava que tot aquest patiment l'havia fet ser més forta. I ara arriba disposada a explicar la seva veritat, malgrat que li pesi.