Patricia Pardo amb els ulls plorosos

Patricia Pardo es queda muda en conèixer en directe la veritat

Patricia Pardo ha viscut una primícia

Patricia Pardo ha viscut aquest matí un moment molt important a El programa de AR. I és que ha tingut l'oportunitat d'entrevistar una de les dones que ara més interès suscita als mitjans. Ens estem referint a Arancha Palomino, que està acusada amb el seu marit, Luis Lorenzo, d'haver posat fi a la vida de la seva tia.

Patricia Pardo ha parlat en exclusiva amb ella, que ha donat la seva versió dels fets.

Fotomuntatge de Luis Lorenzo i la seva dona Arancha Palomino arribant als jutjats
Luis Lorenzo i Arancha Palomino estan implicats en un assassinat. | Europa Press
 

Patricia Pardo ha fet l'entrevista més esperada

La periodista gallega és l'encarregada de presentar la secció de successos d'El programa de AR. Per aquest motiu, aquesta setmana ha estat abordant la detenció de Lorenzo i Arancha després de ser 'acusats' d'haver assassinat la seva tia. Un assassinat que, presumptament, haurien comès amb verí i per quedar-se amb el patrimoni de la dona.

Patricia i el seu equip han aconseguit que Palomino trenqui el silenci. I ho ha fet, com ha deixat molt clar, amb una intenció: «La meva intervenció avui aquí és perquè hi ha un punt on ja no puc continuar escoltant més mentides. Necessito dir la veritat».

A això ha afegit: «Estic tan bé com es pot estar quan tens la consciència absolutament tranquil·la i quan ets innocent. Però lamentablement et veus envoltat d'aquestes circumstàncies».

Patricia Pardo coneix la veritat del matrimoni acusat

Patricia Pardo ha pres amb els seus companys les regnes de la citada i esperada entrevista. I en aquesta Arancha Palomino ha deixat de manifest que l'estat de la seva tia havia empitjorat d'un temps ençà. Encara més, ha explicat que si es va quedar a casa seva va ser per aquest deteriorament, perquè a Madrid estava rebent un tractament i perquè tenia una revisió mèdica.

Fins i tot ha manifestat que una altra raó de l'estada d'Isabel al domicili del matrimoni era perquè no volia anar a una residència. I a aquesta s'uneix el fet que un metge va recomanar que no viatgés.

Patricia Pardo en un plató de televisió
Patricia Pardo li ha preguntat sobre el presumpte enverinament de la dona. | Telecinco
 

Darrere d'aquestes paraules, Pardo ha entrat de ple en matèria i ha posat sobre la taula l'informe forense. Un informe que deixa de manifest que la víctima ha estat assassinada, ja que tenia al cos una alta concentració de dos metalls pesants.

Davant d'aquest assumpte, la dona de Luis Lorenzo ha manifestat: «El resultat no és concloent. Sobre la teoria homicida, tampoc no s'expliquen els motius i el perquè es descarta l'accidental. Puc aportar i acreditar les cures mèdiques que ha tingut ella i assegurar que en cap moment a la meva tia se l'ha enverinat».

«També puc assegurar que no se li ha administrat cap mena de substància més enllà dels tractaments mèdics pautats. De fet, en el seguiment mèdic dies abans de morir se li van fer analítiques».

Així mateix, ha exposat que «no tinc res a amagar i soc la primera sorpresa que hagin aparegut aquests nivells de cadmi a l'autòpsia. He encarregat a un equip de professionals que revisi totes les anàlisis científiques i proves per aclarir aquesta situació».

A més, se li ha preguntat com si la dona tenia un deteriorament cognitiu indicat per un neuròleg, un notari permet que canviï la seva herència. Una qüestió sobre la qual ha expressat: «És que tenia les facultats intactes. Parlem de dos testaments, un fet fa més de 20 anys, i un altre, que anomena el mateix hereu fent el mateix llegat».

«També inclou els meus oncles, inclòs el denunciant que no estava al primer testament, i a mi».

Una altra qüestió que s'ha abordat és el suposat ús que Luis i Arancha han fet dels diners de la víctima. I davant d'això ella ha estat molt contundent: «Jo no vaig tenir constància del saldo del seu compte fins al moment de la mort. Jo he pogut disposar de l'herència des del moment de la seva mort i no s'han tocat aquests diners, no n'he fet ús».

Sobre les visites que van fer al maig al notari ha explicat que es van deure al fet que «jo només volia saber els diners de què disposava per saber quines cures mèdiques li podia oferir. Eren cures molt cares i m'estava fent càrrec jo. Volia saber si les podíem fer».

Patricia Pardo veu l'entrevistada carregar contra un familiar

Un moment dur de l'entrevista ha estat quan ha parlat del seu oncle, el germà d'Isabel, qui ha estat qui l'ha denunciat. A ell l'ha acusat d'actuar per interès econòmic. És més, ha revelat que aquest home «va denunciar la meva mare per fets similars quan va morir la meva àvia».

«Per aquest fet, es va congelar l'herència i hi va haver un judici que el meu oncle va perdre. A la meva mare la va sumir en una profunda depressió».

Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall
Patricia ha vist la convidada carregar contra el seu oncle. | GTRES
 

Ha assenyalat també que la dona i el seu germà van tenir una forta discussió que va fer que ella el retirés del compte bancari que tenia. Fet que podria haver estat l'origen d'aquesta situació. Fins i tot ha afegit que ell menteix perquè hi ha llistats telefònics que demostren que la víctima sí que tenia contacte amb ell i amb els seus familiars d'Astúries.