Primer pla de Victòria Frederica.

Victòria Frederica marxa d'Espanya després de cobrar l'herència que tant volia

Victoria Federica és a punt de viure una nova aventura

Victòria Frederica ha deixat de ser la neboda del rei per convertir-se en un personatge amb entitat pròpia. És filla de Jaume de Marichalar, un empresari expert en moda que li ha ensenyat tot allò que sap. Ha heretat un llegat fantàstic que no ha trigat a posar en pràctica, per això és la influencer més desitjada del moment.

Victòria Frederica ha heretat l'elegància de la seva família i qualsevol marca estaria encantada de col·laborar-hi. El seu pare Jaume li ha ensenyat tot el que sap i la seva reputació és excel·lent, tot i que té molts enemics a la premsa. No té per costum ser educada amb els periodistes, actitud que ha estat criticada pels experts en crònica social.

Imatge de Victòria Frederica amb el rostre seriós
Victòria Frederica ha de resoldre temes molt importants   | Instagram

Victòria ha pres una decisió: marxar fora d'Espanya fins que passi la tempesta, ja que necessita descansar una temporada. Ha fet un viatge als Estats Units amb la seva amiga Rocío Laffón, juntes visitaran DisneyWorld, una destinació sorprenent. La filla de la infanta Elena ja ha cobrat l'herència que volia tant: s'ha convertit en una jove influent.

Victòria continuarà el llegat de la seva família i moltes altres joves que estan vinculades a la Casa Reial. El problema és que està massa exposada, la premsa persegueix els seus passos i moltes vegades descobreixen secrets que haurien d'estar amagats. La seva imatge pública és bona, però cada cop hi ha més en joc i ha de ser curosa si vol conservar el que ha aconseguit.

La cosina de Pablo Urdangarin és una estrella i tots els empresaris s'hi posen en contacte per fer-li propostes. La periodista Pilar Vidal, directora de la secció de cor d'ABC, assegura que pot arribar a cobrar 6.000 euros per aparició. Els seus assessors l'han recomanat endurir les mesures de protecció i que eviti qualsevol escàndol.

Victòria Frederica està molt ben acompanyada

Victòria ha heretat el talent del seu pare Jaume i no ha trigat a envoltar-se de persones influents dins i fora d'Espanya. Alguns rostres internacionals, com la cantant Rihanna, han tingut el plaer de gaudir de la seva companyia. Vic, com en diuen els amics, ha coincidit amb ella en una desfilada molt important i sembla que han començat una certa amistat.

Imatge de Victòria Frederica durant un esdeveniment
Victòria Frederica té amics molt famosos  | GTRES

La neboda de Felip VI ha crescut envoltada de paparazzis i sempre ha tingut accés a privilegis que no eren aptes per a totes les butxaques. Té contacte amb els millors influencers del mercat, de fet a Florida ha viatjat al costat de Rocío Laffón. S'ha guanyat la confiança de gent important i això té beneficis, ja que hi ha moltes coses a les que accedeix gratuïtament.

Vic ha posat en diversos esdeveniments, tot i que encara no ha signat cap contracte per convertir-se en imatge oficial de marca concreta. Les empreses més prestigioses tenen interès, però ha de pensar bé quina campanya representa i quina deixa al calaix. Jaume de Marichalar, gran expert en la matèria, li ha donat els millors consells perquè la seva carrera creixi com l'escuma.

Victòria Frederica ha fugit de l'escàndol

Victòria és una dona informada i sap que el seu cosí Pablo Urdangarin ha protagonitzat la portada de la revista Lecturas. L'han enxampat a la platja i li han fet unes fotografies que han esdevingut el més comentat del moment. Els reporters volen preguntar a la influencer, que hauria d'estar preocupada per la nova competència.

La filla de Marichalar ha fugit fora d'Espanya per no haver de donar explicacions. Té relació amb Pablo, però prefereix passar temps amb els amics perquè són els que sempre han estat al seu costat. Tots coneixien la seva ruptura amb el DJ Jorge Bárcenas, però ningú no va dir res per protegir el secret.