Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

La decisió de Rocío Carrasco amb el seu fill David que ara pren sentit

Mai abans no s'havia revelat aquest secret

David Flores segueix acaparant totes les mirades i això que no ha fet una declaració pública a la seva vida. No obstant això, la seva opinió així com els seus últims moviments sí que arriben als passadissos de Telecinco. Aquesta vegada, ha estat la seva mare la que, amb una decisió, l'ha posat al focus mediàtic.

Rocío Carrasco torna a caminar amb el seu petit, però aquesta vegada no per alguna cosa dolenta.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i els seus fills, Rocío i David Flores Carrasco
Rocío Carrasco podria apropar-se a David Flores, però no a Rocío. | GTRES - Telecinco

 

David Flores i Rocío Carrasco, una relació d'estira-i-arronsa

Fa tan sols unes setmanes, la filla de 'La más grande' era protagonista per exposar David Flores més del que hauria de fer. Rociíto va arribar a utilitzar uns papers compromesos del jove per acabar amb Antonio David, cosa que David no va perdonar.

El jove va arribar fins i tot a plantejar-se portar la seva mare als tribunals. L'ús d'aquests papers hauria atemptat contra el seu honor i la seva intimitat i no estava disposat a ser la riota de tots.

Afortunadament, aquesta guerra judicial ha quedat en un ensurt de moment, i sembla que mare i fill han d'estrènyer llaços. Almenys, amb la darrera informació que s'ha filtrat. L'encarregada de fer-ho ha estat Rocío Flores, durant la seva última intervenció al programa de Telecinco, Ya son las ocho.

Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco
En nom de David Flores, Rocío ha revelat el secret. | CatalunyaDiari
 

Rocío Flores ho revela tot

S'han complert 16 anys des de la mort de Rocío Jurado i a la jove se'l veia més sensible del que és habitual. Tant és així, que ha deixat de banda la rancúnia que té amb la seva mare per revelar una dada que ningú sabia.

De petits, tant ella com David Flores, estaven molt units a la seva mare, però més a la seva àvia. «Per mi, tota la meva infància equival estar al costat de la meva àvia, he passat tot aquest temps amb ella a aquella casa de Montealto. Tant per mi com per David, ha estat la persona més important que hem tingut», explicava plorant.

Rocío, a més, revelava la bona decisió que la seva mare va tenir amb David i amb ella. Una que, uns quants anys després, ha agraït a la televisió.

La decisió que Rociíto va prendre amb David Flores

No és la primera vegada que Rocío Flores parla en nom de David. Fidel al seu germà, la jove es confessava a Ya son las ocho, i agraïa a la seva mare el favor que els va fer a tots dos quan eren petits.

«En l'etapa en què la meva àvia estava molt malalta, quan se'n va anar a Houston, aquesta part li agraeixo a la meva mare. Estalviar-nos veure-la molt malament, que ja estava molt malalta», explicava Rocío. La noia, a més, s'ha atrevit a respondre una de les preguntes que fa mesos que li fan.

Captura de Rocío Flores a Telecinco.
Rocío Flores, emocionada en veure l'homenatge a Rocío Jurado a 'Ya es mediodía'. | Mediaset
 

Rocío respon per David Flores

Tot i que no s'espera que David Flores aparegui a cap plató de televisió, la seva germana parla per ell. I ho ha fet més que mai en la seva última intervenció a Ya son las ocho.

Després de confessar el favor que la seva mare els va fer a tots dos, Rocío ha respost a la pregunta que més vegades li han fet. Tindria ella i el seu germà, David Flores, relació amb la seva mare si Rocío Jurado estigués viva?

«No sé si hi tindria relació. Segur que sí, perquè la meva àvia sempre portava per bandera la unió de la família. Tot hauria estat diferent si la meva àvia seguís viva, res d'això no hauria passat», concloïa Rocío.