Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Andrea Janeiro quan tenia 18 anys

Andrea Janeiro coneix l'altra ruptura familiar que va afectar Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique s'hauria distanciat del seu germà Víctor Janeiro

Andrea Janeiro ha seguit endavant amb la seva vida lluny de Jesulín de Ubrique. De fet, la relació entre pare i filla mai ha estat gaire propera, tal com la mateixa Belén Esteban s'encarregava de fer públic.

Just per això, després de complir els 18 anys, Andrea feia una important petició a la seva mare, i era que deixés al marge tot allò que havia passat. Però no només això, sinó que li exigia que deixés de parlar-ne a la televisió.

Una promesa que Esteban complia rigorosament, igual que Jesulín, que també decidia deixar els seus quatre fills completament al marge.

Imatge d'Andrea Janeiro amb mascareta passejant pel carrer
Andrea Janeiro es manté al marge de la polèmica dels seus pares | GTRES

Ara, Andrea Janeiro ha seguit amb el seu camí molt lluny d'Ambiciones, concretament als Estats Units, on triomfa professionalment, mentre que el seu pare ha tornat a la televisió. Així, la distància entre tots dos és cada vegada més gran.

Tot i això, aquesta relació no és l'única que ha suposat un problema per a Jesulín de Ubrique, ja que pel que sembla tampoc estaria en el seu millor moment amb el seu germà, Víctor Janeiro. Així ho treia a la llum Laura Fa al seu podcast, 'Mamarazzis', on donava a entendre que els germans fa temps que no es parlaven.

Captura de 'Fiesta' amb Beatriz Trapote amb el micròfon entrevistant Jesulín d'Ubrique el 17 d'agost de 2023
Jesulín tornava a les arenes acompanyat pel seu germà Víctor | Mediaset

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Andrea Janeiro, molt lluny del seu pare i del drama familiar

«Tenen una relació nefasta», assegurava. Encara que, malgrat això, no haurien tingut cap problema a torejar junts. Una cosa, que desmentia per complet Beatriz Trapote, dona de Víctor.

De fet, ella assegura que els rumors d'una mala relació entre ells són completament falsos i fins i tot compartia dues imatges boniques de tots dos. Un clar exemple de la bona sintonia que hi ha entre els germans, i és que la periodista ha volgut deixar molt clar que entre ells no ha canviat res.

Imatge de Jesulín d'Ubrique amb els seus germans, Víctor i Humberto Janeiro, el seu pare, Humberto Janeiro, la seva dona, María José Campanario, i la seva cunyada, Beatriz Trapote
El clan dels Janiero torna amb força a Telecinco | GTRES

«Us asseguro que aquesta mateixa sintonia que veieu de jovenets, és la mateixa que jo he sentit des de ja fa 16 anys que els conec», assenyalava sobre això molt emocionada.

Una cosa, que encaixa amb la pròpia versió que donava Víctor fa un temps, quan assegurava que els seus germans poden comptar amb ell per a tot. I és que malgrat que els germans Janeiro van poder tenir certs frecs en el passat, avui dia no hi ha dubte que són una autèntica pinya.