Fotomuntatge primer pla de Risto Mejide amb ulleres y en un cercle Natalia Almarcha mirant a la càmera amb unes ulleres de sol al cabell i un top taronja

El passat ocult de Natalia Almarcha, nòvia de Risto Mejide, i el seu gran canvi

La jove valenciana treballa per a una farmacèutica

Per a moltes persones, Natalia Almarcha acaba d'aparèixer a les seves vides. L'actual parella de Risto Mejide és una farmacèutica de València que està enamorant a tothom a les xarxes socials.

La seva personalitat i interacció amb els seus seguidors fa que sigui molt estimada, a més, sempre ha estat molt sincera sobre els petits retocs a què s'ha sotmès.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Els canvis de Natalia Almarcha

Natalia Almarcha ha passat de l'anonimat a la fama en poques setmanes. Al principi, la valenciana tenia les xarxes socials privades, però va acabar per fer-les públiques. D'aquesta manera, hem pogut conèixer una mica més a la noia de 26 anys.

Natalia porta una preciosa cabellera rossa que llueix tant llisa com ondulada, depenent de l'ocasió. Tot i que en un passat també va portar els cabells d'un vermell caoba que per descomptat li treia molt de partit. Al seu perfil d'Instagram, podem veure com li quedava de fenomenal aquest color.

A banda dels cabells tenyits, Natalia Almarcha s'ha sotmès a un sol retoc estètic. Tal com ha reconegut a les seves històries d'Instagram, fa uns anys que la jove va passar per quiròfan per fer-se una mamoplàstia i ara llueix les seves pròtesis amb molt d'orgull.

Natalia Almarcha desmenteix el que s'ha dit d'ella

La nòvia de Risto Mejide es va veure "obligada" a fer públic el seu canvi estètic després que un mitjà revelés unes informacions errònies sobre ella. Aquest mitjà va dir que s'havia punxat els llavis, un fet que la Natàlia va desmentir, ja que els seus llavis sempre han estat de la mateixa mida.

Almarcha va aprofitar per donar un consell als seus seguidors: «Facis el que facis, et criticaran», ha dit. «A partir d'ara faré el que vulgui i al que no li agradi, li desitjo que pugui superar-ho aviat. No podeu donar tanta importància a una mera aplicació, que estic segura que sense ella, hi hauria menys odi», ha acabat. Bé per tu, Natalia. No ho podries haver dit millor.

Captura instastory de Natalia Almarcha parlant sobre la presió d'Instagram
Història d'Instagram de Natalia Almarcha | instagram , @natalia_almarcha

El viatge de Risto i Natalia a Granada

Natalia Almarcha i Risto Mejide s'han reconciliat després de la ruptura d'aquest mes de juliol. La parella ha gaudit d'una escapada romàntica a Granada. A les fotografies de la premsa, la valenciana portava un anell preciós a la mà. Un anell de 7.000 euros que Risto li va regalar, encara no sabem amb quina intenció, que sense cap dubte va ser un gran gest romàntic per part seva.

Ara la parella, ja reconciliada, ha tornat a passejar el seu amor pels carrers de Granada. «Cap de setmana que sempre portaré tatuat al cor», ha escrit Natalia en la seva publicació.