Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja amb ulleres de sol i amb un rostre seriós

Isa Pantoja i Asraf Beno: quant pagaran per cada convidat el dia del casament

Desvelen el gran secret que no havia vist la llum sobre l'enllaç d'Isa Pantoja

Isa Pantoja i la seva parella, Asraf Beno, ja han començat el compte enrere per casar-se en pocs dies. Un dia, el més especial en la vida de tots dos, que esperen amb moltes ganes, com no podia ser d'una altra manera. Per això, hauran de desemborsar una quantitat notable per convidat perquè tot surti perfecte el divendres 13 d'octubre a Sevilla.

Estem parlant d'un casament on hi haurà absències importants, especialment de la família d'Isa Pantoja. Sabem que la noia peruana no podrà comptar amb Kiko Rivera, el seu germà, ni amb Isabel Pantoja, la seva mare. No té relació amb cap dels dos des de fa temps, especialment amb el primer.

Com és normal, Isa Pantoja es posa trista en pensar que la seva mare no la veurà vestida de blanc i entregant el seu amor al model marroquí.

Isa Pantoja explica les hores per al seu enllaç amb Asraf: això pagaran per cada convidat

Sap que no pot fer una altra cosa i només un miracle acabaria amb la cantant assistint al casament de divendres que ve. La veritat és que l'enllaç que unirà en matrimoni Isa Pantoja i el seu futur marit és a molt pocs dies de celebrar-se.

Isa Pantoja i Jorge Javier a Contes Xinesos el dilluns 25 de setembre
Jorge Javier serà un dels convidats, i ho farà en qualitat d'amic i padrí | Mediaset

Si fa unes hores vèiem a Isa Pantoja publicar un vídeo en què s'apreciava com estaven gravant les aliances, la noia ha parlat d'un altre tema. I és que ha confirmat que finalment s'ha fet la prova del vestit.

Així mateix, un dels secrets més ben guardats, a més del lloc on se celebrarà, l'Hacienda Al-Baraka, és el preu del cobert: el cost que hauran de pagar els nuvis per cada convidat al citat esdeveniment. La celebració tindrà lloc a mig camí entre Alcalá de Guadaíra i Dos Hermanas en una de les finques més sol·licitades per a aquest tipus de celebracions.

El preu mitjà del menú a l'Hacienda Al-Baraka és de 77,75 euros

Estem parlant d'un edifici d'estil àrab que farà recordar al futur marit d'Isa Pantoja les seves arrels marroquines. En aquest indret destaquen especialment uns jardins espectaculars que envolten l'edifici principal i dos grans patis.

Sens dubte, Isa Pantoja i Asraf Beno han triat el lloc adequat per celebrar aquest tipus d'esdeveniment, com és el seu casament. Un enllaç que aixeca gran expectació des de fa molt de temps.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja i el seu futur marit es casen el divendres 13 d'octubre | Instagram, @isapantojam

Pel que fa al nombre de convidats que acudiran al casament, estarà entre els 170 i els 200 assistents. I segons una publicació del 'Libro Imprescindible de las Bodas', el preu mitjà del menú que ofereixen és de 77,75 €.

El total del banquet nupcial podria superar els 15.000 euros

El preu total del banquet que tindran gaudiran els centenars de convidats d'Isa Pantoja i la seva parella està en una mitjana de 15.500 € com a mínim.

Estem parlant d'un preu proper al cost mitjà dels casaments al país, que és de 21.056 €. Si ens referim a Andalusia, el cost és de 21.456 € de mitjana.

En aquestes dates prèvies a l'enllaç, només queden polir detalls i esperar, potser amb una mica de nerviosisme, l'arribada d'aquell moment. Un en què Isa Pantoja contraurà matrimoni per primera vegada a la vida, igual que la seva parella.

La jove peruana espera que, malgrat les absències familiars, tot aquell que vagi finalment al casament s'ho passi d'allò més bé. I, sobretot, que gaudeixin amb els nuvis d'un dia que esperen sigui espectacular i recordat durant tota la vida.