Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jessica Bueno, feliç i somrient, l'any 2022

Jessica Bueno: quants diners volia quan va decidir separar-se de Kiko Rivera

Jessica Bueno va voler assegurar-se que al seu fill no li faltaria res

Jessica Bueno va posar fi a la seva relació amb Kiko amb una separació de la qual tothom va parlar molt. Fruit d'aquell amor que va començar a 'Supervivientes' va néixer el seu primer fill en comú i les coses es van complicar.

Encara que tots dos van intentar portar la separació en bons termes, finalment tot va acabar saltant pels aires. La confirmació de la notícia arribava a través de Twitter i va començar una guerra entre l'exparella. Jessica reclamava una quantitat de diners que Kiko no estava disposat a acceptar, i va ser aquí quan van començar els problemes.

Jessica Bueno i els diners que li va demanar al DJ després de separar-se

Jessica Bueno concedia la seva primera exclusiva pocs dies després que el fill de la 'tonadillera' anunciés a les xarxes la ruptura. A la seva entrevista, la model es va mostrar cauta i no va entrar a valorar els motius de la separació.

Sempre va mantenir que es va enamorar del DJ i que la va fer molt feliç haver-se convertit en mare amb ell. Sobre la ruptura, tots dos van afirmar que va ser «d'acord mutu» i que ho portarien d'una manera cordial. Sobretot pel bé del nen que tenien en comú.

Kiko Rivera amb ulleres de sol i Jessica Bueno amb una bossa al braç feliços als carrers de Triana
Jessica Bueno va demanar a Kiko gairebé 3.000 € de pensió. | Europa Press

Va ser en el seu fill el primer en què va pensar la sevillana quan es va acabar la seva història d'amor amb Kiko. Al primer acord, es va establir que el fill d'Isabel Pantoja pagaria a Jessica 1.800 € al mes. Encara que ell es va mostrar conforme, en el moment de signar es va fer enrere i va decidir no fer-ho.

Davant d'aquesta situació, l'exMiss va recapacitar i va augmentar de manera considerable la quantitat mensual que va demanar en un primer moment. Demanava una pensió per al seu fill i una altra de compensatòria per a ella que oscil·lava entre 2.900 € i 3.000 €. Per part seva, Kiko només accedia a pagar 1.600 € al mes.

Mai no es va arribar a saber l'acord definitiu a què van arribar, però la sevillana va negar al seu dia aquestes discrepàncies amb el seu ex. Va afirmar que ella mai va demanar més de 2.500 € per a la manutenció del seu fill.

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jessica Bueno es va quedar amb la custòdia del seu fill

Va ser Jessica qui va aconseguir que el petit Francisco quedés a càrrec seu. A l'acord, el fill de la 'tonadillera' només podia veure el nen entre quatre i cinc hores els caps de setmana. A més de deixar ben clar que no passaria la nit fora de casa.

Els problemes arribarien quan Bueno es va casar amb el futbolista Jota Peleteiro. A causa de la seva carrera professional, la sevillana es va traslladar a Eibar i més tard a Londres amb el petit Fran. Això va fer que Kiko es plantegés moure les coses per demanar la custòdia compartida i la situació amb el clan Pantoja es van complicar.

Finalment no va ser així, ja que la parella semblar que va arribar a un acord. A hores d'ara, el DJ presumeix de tenir una relació excel·lent amb el seu fill gran, que cada cop veu amb més assiduïtat. També la relació amb Jessica és cordial i junts van decidir celebrar la Primera Comunió de Francisco. Encara que el que més li ha pesat sempre al cantant és no haver pogut estar tant de temps com desitjava amb Fran.

Imatge de Jessica Bueno somrient als carrers de Madrid el maig de 2023
Jessica Bueno i Kiko Rivera van arribar a un acord. | GTRES

A més, Irene Rosales, l'actual dona de Kiko també s'emporta a meravella tant amb el nen com amb Jessica. Fran és el germà gran de les seves filles Ana i Carlota i sempre l'ha tractat amb afecte i com un membre més de la seva família.

La veritat és que la model ho agraeix, sabent que el seu fill es troba a molt bones mans. Ara que la sevillana ha trencat el seu matrimoni amb Peleteiro, potser la distància que separa pare i fill es redueixi de manera considerable.