Imatge de Mayka Navarro al programa 'Col·lapse' de TV3

Mayka Navarro encén les xarxes pel que ha dit en directe i tots al·lucinen

La periodista ha deixat anar un comentari estrella a la televisió

Mayka Navarro és una periodista tan natural i tan espontània, que de vegades se li escapen comentaris en directe que no hauria de dir, almenys a la televisió pública.

La connexió de Mayka Navarro des de Barcelona

Mayka Navarro l'ha embolicat al programa 'Vamos a ver', presentat per Joaquín Prat i Patricia Pardo cada matí a Telecinco. A l'emissió del dijous 5 d'octubre, Mayka estava en connexió amb el programa des de Barcelona. Quan pensava que ningú l'estava escoltant, va deixar anar un comentari que va deixar a molts sense paraules.

Joaquín Prat, des del plató, intentava connectar amb la col·laboradora que era a Barcelona. Tot i això, estaven tenint uns problemes tècnics i l'àudio no funcionava. Mayka no escoltava Joaquín, i Joaquín no escoltava a Mayka, bé, almenys durant uns instants.

«No, no tenim sort», va dir el presentador des de Madrid. Mentrestant, Mayka Navarro apareixia en pantalla mossegant-se els llavis en senyal de nerviosisme. Joaquín Prat ho va tornar a intentar: «Mayka, ens escoltes?». La periodista de sobte, pensant que no estava en directe, va deixar anar el seu comentari estrella.

«Em cago a la puta!», va dir Mayka mentre es treia la petaca de l'esquena. Unes paraules que van deixar el presentador i els col·laboradors en blanc.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Mayka Navarro: aplaudida per la seva manera de ser

Per sort, des del plató de 'Vamos a ver' s'ho van prendre a rialles. Patricia Pardo va voler treure ferro a l'assumpte: «Coses del directe perquè la nostra Mayka és molt natural», va explicar.

Aquesta petita patinada de la catalana es va viralitzar en xarxes i els usuaris també van aplaudir la naturalitat de Mayka Navarro. «Mayka en estat pur! Meravellosa», «Ets genial» o «Naturalitat total... Allò que hauríem fet tots», són alguns dels comentaris.

Mayka Navarro perplexa pel que passa a Barcelona

Mayka Navarro és una persona molt clara, ja ho hem vist al directe: quan no li agrada alguna cosa, ho deixa saber. El mes d'agost passat, la periodista va compartir un article d El País que parlava sobre una situació recurrent a Barcelona.

Cada cop a més terrasses no et deixen menjar si vas sol, ja que orienten el seu servei al turisme amb més comensals. «Però quina merda és aquesta...», va publicar indignada la periodista.