Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Falcó posant somrient a l'esdeveniment de Pedro del Hierro

Tamara Falcó revela què ha passat amb l'anell que li va regalar Íñigo Onieva

Tamara Falcó no amaga on és la seva aliança

Tamara Falcó segueix donant detalls del casament malgrat que aquest va tenir lloc ja fa més de dos mesos. La fill d'Isabel Preysler va confessar recentment durant una entrevista a Joaquín Sánchez a El Novato que havia perdut el seu anell de casament. Tot i això, en la seva última aparició televisiva ha confessat què ha passat realment amb aquesta preuada joia.

Sens dubte l'enllaç de l'any continua fent parlar, més encara després de sentir Tamara confessar que no portava l'anell amb què es va casar amb Íñigo Onieva. «L'altre dia em va caure, llavors, m'he posat aquest», reconeixia fa només uns dies Joaquín Sánchez. «No em puc creure que has perdut l'anell del casament», reaccionava l'exfutbolista.

Tamara Falcó amb Joaquín, el novell a Antena 3
Falcó va revelar a Joaquín Sánchez que havia perdut la seva aliança de casament | Atresmedia

Tamara Falcó revela què ha passat amb la seva aliança de casament

Una notícia que, lluny de passar desapercebuda, ha estat molt comentada a diferents mitjans de comunicació. Dijous passat, quan l'aristòcrata visitava, com cada setmana, el programa d'Antena 3en què col·labora veia com el tema tornava a sortir. Tamara, només començar la seva intervenció, era preguntada pel presentador, Pablo Motos, que volia saber més dades de l'anell.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pel que sembla, Tamara va trobar l'anell el dia que se celebrava el funeral de Marta Chávarri, la mare del seu cosí Álvaro Falcó. Així, durant la tertúlia a El Hormiguero aclaria els dubtes sobre la joia.

Però no només l'anell va ser tema de conversa sobre les noces, l'aristòcrata donava detalls d'un altre succés que va tenir lloc abans de l'enllaç. Un altre contratemps més afegit a què, tal com ella mateixa ha reconegut, «la carrera d'obstacles» que va suposar arribar a l'altar. Recordem que durant la cerimònia a un dels tres sacerdots que va presidir la missa se li va incendiar la sotana.

Aquest no va ser l'únic incendi relacionat amb el casament, Tamara explicava ahir en directe que el camió que transportava les sabates de núvia va explotar. «Es va incinerar el 65% del camió i hi havia les sabates de núvia», explicava la marquesa. Un incident que va resoldre amb un altre calçat tal com aclaria a continuació, «Al final això va ser el menys important».

Per a la filla d'Isabel Preysler, casar-se ha estat una carrera d'obstacles

La filla d'Isabel Preysler ha reconegut, una vegada més, que arribar a l'altar per casar-se amb Íñigo Onieva ha estat un repte complicat: «Arribar fins al meu casament va ser molt heavy. Íñigo Onieva i jo hem hagut de lluitar un munt. Fins tres dies abans del casament, doncs, t'entren dubtes, t'entra l'angoixa...», explicava emocionada.

La veritat és que més enllà de l'anell, Tamara finalment va contreure matrimoni el juliol passat amb pocs incidents. El canvi de dissenyador del seu vestit de núvia, l'absència del seu germà Enrique Iglesias, la polèmica per l'uniforme dels cambrers o les tensions amb la seva mare... Tot això sense tenir en compte la ruptura per una suposada infidelitat per part d'Íñigo i posterior reconciliació que tant va fer parlar.

Ara, Tamara respira alleujada i recorda amb afecte el dia més important de la seva vida. La marquesa de Griñón està feliç i centrada a convertir-se en mare, sens dubte la seva il·lusió més gran.