Primer pla de Shakira

Shakira odia Barcelona i Catalunya i no és culpa de Gerard Piqué: tot el que ha dit

La cantant ha trencat el silenci

Shakira ha tornat a parlar, i aquest cop no a través de la lletra d'una cançó, sinó literalment. En una entrevista per a la Setmana Billboard de la Música Llatina, la cantant ha parlat del seu pas per Catalunya i Barcelona.

Gairebé dotze anys són els que la de Barranquilla ha passat a la ciutat comtal. De la mà de Gerard Piqué, es va convertir en mare, i mentre l'amor durava, va viure una vida idíl·lica amb l'exfutbolista i els seus dos fills. Ara bé, sembla que tot no era tan bonic com mostrava, la cantant només ha tingut paraules lletges per a Barcelona i Catalunya.

Així mateix, la cantant també va aprofitar per parlar de la seva música, i sobre el que ha suposat per a la seva carrera musical, deixar enrere Barcelona i traslladar-se a Miami.

Shakira: «Estar a Barcelona era estar sola»

Les paraules amb què s'ha referit a Barcelona no han estat gens bones. De fet, no ha tingut problema a mostrar el seu descontent amb la ciutat, ha deixat clar que no tornaria per res al món.

«Estar a Barcelona era estar pràcticament sola. No hi ha una indústria musical activa. Cada cop que tenia una idea, havia d'esperar que el productor estigués a Europa i li fessin ganes de passar per Barcelona», va confessar.

«Era tot molt lent i es quedaven moltes idees al buit. Em quedava sense poder executar gaires dels meus plans, jo crec que per això també estava desmotivada. Ara estar aquí, a prop de tants col·legues, productors i músics i amics, és una gran motivació», va afegir.

Així, segons indica, el fet de no comptar amb els seus productors de confiança era una cosa que l'impedia a continuar creixent com a artista. Ara, a Miami, tot ha canviat i, segons indica, està «molt inspirada» i amb «moltes ganes».

«Estic en una lluna de mel»

Les paraules de la cantant confirmen que viu un dels seus millors moments, lluny de Gerard Piqué. Estar a Miami li ha portat molts èxits, per això assegura que està en una lluna de mel.

«No sé què em passa, no en tinc ni idea. Hi ha hagut etapes en què m'han de portar amb una grua a l'estadi, m'han d'arrossegar. De vegades se'n baralla un amb la feina, a tothom li passa».

«Però ara sóc en una lluna de mel amb això de fer música i amb la meva carrera. Estic enamorada del que faig», va assegurar. Així, les seves paraules confirmen el que era un secret a crits: no se'n penedeix de la cançó d''El Jefe', ni tampoc de totes les altres que ha dedicat a Gerard Piqué.