Fotomuntatge entre un primer pla de Risto Mejide i de Laura Escanes

L'ocult i desconegut negoci de Risto Mejide i Laura Escanes a Barcelona

La Laura i en Risto mantenen un vincle en comú i no és la Roma

Ja fa més d'un any que Laura Escanes i Risto Mejide van anunciar la seva separació. Una ruptura que des del primer moment va ocupar titulars i que encara continua fent parlar. Ara, per un enllaç que encara els uneix.

No cal anar gaire més lluny. Roma, la filla que tenen en comú, va fer aquest dilluns 4 anys. Per celebrar-ho, Escanes li va organitzar una festa d'aniversari de temàtica de princeses, en la qual no es va veure Risto o, almenys, no va mostrar a les xarxes.

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Laura Escanes amb la seva filla
Roma va fer 4 anys dilluns passat, 2 d'octubre. | Instagram, @lauraescanes

Tot i això, la parella segueix insistint que mantenen una bona relació i que intenten portar-se bé perquè tenen una filla en comú, i això és el millor per a ella. Tot i això, no se segueixen a Instagram.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El vincle que els uneix

Un any després de la mediàtica separació, tots dos es troben refent la vida. Mentre sembla que la relació de Laura va vent en popa amb Álvaro de Luna, Risto Mejide no ha tingut tanta sort amb Natalia Almarcha. Ara, però, sembla que s'han donat una nova oportunitat, serà aquesta la definitiva?

Tot i que cadascú fa la seva vida per separat, l'exparella encara manté un vincle en comú, i no es tracta de la petita Roma. Una informació publicada per Vanitatis ha revelat que encara segueixen units, encara que sigui empresarialment.

Doncs bé, segons han informat, Risto Mejide tenia una societat pròpia anomenada Downloading Name SL el 2011, una empresa que comercialitzava i gestionava software i hardware. El 2018, la incorporació de Laura Escanes va fer que tot canviés.

Risto ja no era el principal accionista, sinó que tots dos van passar a ser apoderats solidaris, tenint una altra persona a càrrec de l'administració, i l'empresa va passar a anomenar-se Tuyyoque Studio SL.

El negoci dona beneficis, això explica que cap no hagi volgut desfer-se de la seva part. A l'últim exercici fiscal, 2022, van facturar 1,2 milions a través d'una empresa a la qual encara no ha renunciat cap dels dos. Ara bé, continuaran treballant junts o la idea és que la Laura vengui la seva participació i torni a ser tota de Risto?

De moment, no tenim resposta per això, però tots dos tenen en mà altres empreses. En aquest cas, és sòcia d'una perruqueria a Madrid i propietària de la seva pròpia agència de comunicació. Risto, per la seva banda, és soci de Marc Ros a Before Share SL, i d'After Worldwide SL.