Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços

Gabriela Guillén i el seu últim advertiment a Bertín Osborne que no dubtarà a complir

Gabriela Guillén hauria contactat amb una revista

Gabriela Guillén ha tocat fons després d'assabentar-se que Bertín Osborne planeja fer-li un test d'ADN al fill després de néixer, cosa que l'ha portat a actuar, tal com ha informat Antonio Rossi en exclusiva per a 'Vamos a ver'.

D'aquesta manera, tot indica que la model ja hauria contactat amb una revista, a la qual està disposada a explicar totes les seves intimitats. Això no ajudarà gens a l'hora de netejar la imatge d'Osborne, que ja s'ha d'enfrontar a les acusacions i els atacs de nombroses dones del seu passat.

Gabriela Guillén amb ulleres de sol al costat d'un taxi acudint a l'hospital
Gabriela Guillén, disposada a trencar el silenci | Europa Press

A més, tot indica que Gabriela té molt clar qui està darrere de la realització d'aquesta prova, i són ni més ni menys que les filles de Bertín. «Ella diu que això de la prova de paternitat ho fa obligat per les seves filles», ha explicat Rossi. «Li han fet prendre aquesta decisió perquè no l'han vist amb bons ulls, això diu ella».

D'aquesta manera, sembla que l'entorn proper a l'artista no confia en Gabriela Guillén ni a les seves intencions. «L'han vist i la coneixen, no sé si a la intimitat, però sí que la coneixen», assegura el col·laborador.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gabriela Guillén, molt molesta amb Bertín Osborne

Justament per això, la model ha pres una important decisió per protegir-se, que és ni més ni menys que la de contactar amb una revista per explicar-ho tot.

Tot i que encara no sabem en quin punt estaria aquest acord, Guillén tindria moltes ganes de parlar i donar la seva pròpia versió de la història. I és que, malgrat els fets, ella no perdria l'esperança de tenir un futur al costat de Bertín per formar la seva pròpia família. Però, alhora, la model també estaria molt cansada dels continus despropòsits de l'artista, i més després d'assabentar-se del que planeja fer amb el seu fill.

Captura del programa 'I ara Sonsoles' de dimecres 20 de setembre
Gabriela Guillén, molesta amb Bertín Osborne després de l'última notícia | Antena 3

«Ahir Gabriela va contactar amb un director de revista, es planteja respondre, dir coses com ara que el cap de setmana que ella no anava a la finca, ell hi portava altres noies...», ha tret a la llum Antonio Rossi. «Explicarà qüestions íntimes en relació amb les decisions que van prendre en un moment determinat», ha advertit. «Decisions de dos adults, unes decisions que han tingut una conseqüència», remarca el periodista.

Una cosa que Gabriela només es planteja fer en cas que Osborne decideixi demanar-li la prova de paternitat. I, si fos cert, podria fer un tomb a la seva situació en qüestió de setmanes.