Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'

El deute d'Isabel Pantoja amb Hisenda empitjora: només té una opció

Males notícies per a Isabel Pantoja, que s'enfronta a un deute milionari

Isabel Pantoja haurà de prendre una decisió ràpidament: o liquida el seu deute o Hisenda li congelarà tots els seus comptes.

La 'tonadillera' rebia aquest nou revés tan sols uns dies després de compartir la seva felicitat en el seu primer concert a Sevilla. Isabel Pantoja tornava als escenaris per celebrar els seus 50 anys al món de la música, però la felicitat per l'èxit del seu últim concert ha durat poc.

«És probable que no cobri el concert de Sevilla. Tot el que generi la cantant, a més de tenir bloquejats els seus comptes, anirà a parar al fisc. No sabem si Isabel Pantoja continuarà cantant perquè s'ho emporti l'Agència Tributària. O si preferirà cancel·lar els tres concerts que li queden a Barcelona, ​​Bilbao i Madrid», deia el periodista Antonio Rossi.

A quant puja el deute d'Isabel Pantoja

Ja el mes de gener passat, l'Agència Tributària li va enviar una notificació que l'emplaçava a pagar gairebé 500.000 euros abans del mes de maig. Una quantitat que se sumaria a l'acumulada des de fa anys.

Isabel Pantoja al concert durant les festes de l'Orgull LGTB
A quant puja el deute d'Isabel Pantoja? | GTRES

Tot i que la xifra exacta és molt difícil d'establir, perquè segons passen els mesos, aquesta augmenta. Segons Europa Press, el juny de 2023, Isabel Pantoja devia a l'Agència Tributària un total de 2,4 milions d'euros. Segons sembla, Isabel Pantoja no només no resol els seus problemes, sinó que acumula cada cop més números vermells que la situen a punt de l'abisme pecuniari.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot el que podria vendre per liquidar el deute

Per liquidar aquesta quantitat amb Hisenda, Isabel Pantoja només té una opció: «desprendre's del seu patrimoni i vendre les seves propietats”, segons Antonio Rossi.

Al llarg dels seus 50 anys d'èxit carrera musical Isabel Pantoja ha generat molts ingressos i ha aconseguit un patrimoni immobiliari important. És propietària de diverses finques en immobles, la venda dels quals podria ser la solució a tots els seus problemes econòmics.

Isabel Pantoja aixecant-se les ulleres a la promo del Hormiguero
Isabel Pantoja hauria de vendre el seu patrimoni. | Atresmedia

A Màlaga, té tres pisos a Fuengirola, entre els quals hi ha un luxós àtic, valorats en 400.000 euros. A Hueva, una casa al Rocío, d'uns 500.000 euros de què “no es vol desprendre”, segons el periodista.

A Sevilla va comprar dos pisos, als barris de Los Remedios i El Tardón, per valor de 600.000 i 400.000 euros respectivament. En un viu la vídua del seu germà Bernat, Junko. I a l'altre, el seu germà Angustín Pantoja. A més, té dues places de garatge.

Kiko Rivera cantant Isabel Pantoja al plató de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja s'haurà de posar d'acord amb Kiko. | GTRES

I a Cadis, la seva estimada finca Cantora, que va heretar del matrimoni amb Paquirri, el valor de la qual és de 4,4 milions d'euros. Tot i això, el 49 % d'aquesta quantitat pertany al seu fill Kiko Rivera. Per tant, únicament podria ingressar un total aproximat de 2,2 milions d'euros per la venda de la finca. 

«S'ha d'enfrontar a la decisió de parlar amb el seu fill per al tema de Cantora», concloïa Antonio Rossi.