Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja somrient a la Passarel·la Cibeles

Isa Pantoja s'enfronta a una inesperada traïció abans del casament: què ha passat

Anabel Pantoja hauria exigit una alta quantitat de diners

Isa Pantoja no guanya per a disgustos quan queda menys d'una setmana per al casament. I és que si bé no podrà comptar amb la seva mare ni el seu germà, Kiko Rivera, ara, la seva cosina Anabel Pantoja podria haver-la traït de la pitjor manera.

Així ho destapaven aquest mateix matí i en exclusiva al programa 'Vamos a ver', on Giovanna González ha explicat que Isa podria haver-se quedat sense comiat de soltera. Tot, per culpa de la seva cosina Anabel, que exigia una alta quantitat de diners.

Segons sembla, la festa s'hauria d'haver celebrat el cap de setmana passat, però no van aconseguir arribar a un acord econòmic.

Captura de 'Vamos a Ver' amb Isa Pantoja a plató amb una samarreta brillant parlant del concert d'Isabel Pantoja el 25 de setembre de 2023
Isa Pantoja confirma que la seva mare no anirà al casament | Mediaset

«El comiat de soltera es va cancel·lar perquè s'enregistraria i Anabel no va arribar a un acord econòmic», explicava la col·laboradora. I és que, segons sembla, Anabel té un caixet molt alt, i no va voler accedir a participar en el reportatge que havia pactat amb la seva cosina Isa Pantoja

«Tothom volia treure diners i l'única perjudicada ha estat Isa Pantoja», ha assegurat Giovanna. Alguna cosa, que hauria deixat totalment enfonsada la futura núvia.

Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre de sorpresa al debat de 'La isla de las tentaciones'
Anabel Pantoja, acusada d'arruïnar el comiat de soltera de la seva cosina | Mediaset

Isa Pantoja es queda sense comiat de soltera

A més, per si no n'hi hagués prou, sembla que el grup d'amigues d'Isa també l'haurien deixat tirada a l'hora de celebrar una festa de comiat més privada, ja que moltes no hi poden assistir. Una notícia que Anabel no trigava a desmentir, completament furiosa i fins i tot es veia obligada a trucar en directe al programa per aclarir la situació. 

«Em diu que és mentida i que no ha demanat mai diners per anar al comiat», afegia Adriana Dorronsolo. «Que li sembla una falta de respecte el que s'està dient i que amb la seva cosina Isa tot està bé».

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja s'enfronta a una inesperada traïció | Instagram, @isapantojam

Poc després, la cosina d'Isa Pantoja trucava en directe a Giovanna González per enfrontar-s'hi. Així, li assegurava a la periodista que no havia demanat ni un cèntim a Isa per anar al casament o al comiat. Tot al contrari, deixa molt clar que anirà encantada a la celebració, «perquè li surt del cor».

«Gioavanna No tens el meu telèfon?», li retreia a la periodista força enfadada. «No vull ni un euro, ho vull deixar clar», sentenciava. A més, demanava que deixessin d'enterbolir aquell moment tan especial per a la seva cosina i d'intentar fer malbé la seva relació.