Primer pla d'Edmundo Arrocet amb rostre seriós durant la premiere 'El Aguafiesta' a Madrid el 2023

Edmundo Arrocet podria rebre una denúncia: què ha fet i per què ha estat assenyalat

L'humorista podria enfrontar-se a un judici després del que ha dit sobre les filles de la seva exparella

Edmundo Arrocet podria enfrontar-se a una denúncia després d'oferir una exclusiva a la revista Diez minutos parlant de la seva difunta exparella, María Teresa Campos, i insinuant que les seves filles no es van ocupar de la seva mare durant els 6 anys que va durar la relació.

Edmundo Arrocet explica la relació que tenia amb María Teresa Campos

Edmundo Arrocet no acaba d'assimilar que la dona que un dia va ser el seu amor, ja no estigui en aquest món. El xilè va voler parlar sobre ella en una entrevista que l'ha esquitxat després de parlar sobre Terelu Campos i Carmen Borrego.

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos van ser parella sis anys i durant tot aquest temps, l'humorista va protegir la comunicadora tan bé com va poder. "No només vaig ser el seu cuidador nocturn, em vaig ocupar d'arreglar i solucionar els múltiples problemes que sorgien", diu a l'entrevista.

Edmundo recorda la seva etapa de festeig amb Maria Teresa com uns moments molt especials: "Era tot molt bonic, no tinc res a retreure". No obstant això, mai va voler contraure matrimoni, encara que la periodista sí que estava a punt per fer el gran pas.

Després de la ruptura, el xilè seguia guardant molt d'afecte a María Teresa Campos i la seva mort el va agafar completament per sorpresa. Ara, desolat, ha decidit explicar la seva versió.

Imatge de María Teresa Campos y Edmndo Arrocet junts a la presentació d'un disc al Corte Inglés d Madrid,
Edmundo Arrocet i María Teresa Campos van ser parella durant sis anys | GTRES

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Edmundo Arrocet insinua que les seves filles gairebé no la visitaven

El que realment ha fet saltar les germanes Campos, han estat les insinuacions d'Edmundo Arrocet respecte al tracte de la seva mare durant aquests anys de relació. "En sis anys, Terelu va anar a casa unes 10 vegades i Carmen ni això. Sí que hi anaven l'Alejandrita i el José María (nets de María Teresa)", explica.

Les germanes, completament destrossades, van reaparèixer aquest dimecres als programes on col·laboren i no han dubtat a respondre a l'exnòvio de la seva mare.

"La persona que podria contestar a tot això ja no hi és. No em sento capacitada per contestar, i, d'una banda, m'alegro que no hi sigui per viure això. Tinc la consciència molt tranquil·la, la meva família també la té, i pesa més el respecte a la memòria de la meva mare que el que digui ningú. És un pocavergonya", ha sentenciat Carmen Borrego a 'Así es la vida'.

Imatge de Carmen Borrego, amb rostre seriós i trist, al plató de 'Vamos a ver' parlant sobre Edmundo Arrocet, exparella de la seva mare, María Teresa Campos
Carmen Borrego molesta pel que Edmundo Arrocet va dir sobre ella i la seva germana | Mediaset

Després del programa, la filla menor de la difunta periodista ha revelat davant d'Europa Press si prendrà mesures legals contra Edmundo després de les seves polèmiques declaracions a l'exclusiva. "Tinc altres coses en què pensar en aquest moment, de veritat", ha respost molesta. Així, Carmen Borrego ha deixat entreveure que de moment no té pensat portar l'humorista a judici.

"No sé el que faré. De moment el que faré és salvaguardar la memòria de la meva mare. És l'únic que vull en aquest moment i no contestaré res, ni al meu programa, ni a vosaltres, ni a entrevistes en revistes, no contestaré a res", ha sentenciat.

El que sí que ha respost Carmen és que la seva família està més unida que mai. La col·laboradora compta amb el suport de moltíssima gent i es queda amb el més important: "que m'estima i que estimava la meva mare i això és el que portaré sempre al cor".