Imatge primer pla de Jordi Cruz al Festival de Televisió celebrat a Vitoria el 6 de setembre de 2023

Jordi Cruz sorprèn a tothom mostrant on dorm el seu nadó, el petit Noah

Jordi Cruz comparteix amb els seus seguidors com ha quedat la cambra del seu fill

Jordi Cruz es va convertir en pare amb la seva nòvia Rebecca Lima el passat 21 d'agost. Un dels grans somnis que tenia la parella, ja que després de cinc anys de relació volien començar a crear una família.

Jordi Cruz: treballant fora de casa

Jordi Cruz està actualment a Penyíscola gravant la nova temporada de 'Masterchef Junior'. Un enregistrament que tan aviat acabi, el cuiner tornarà a la seva casa de Barcelona.

Jordi Cruz viu a la ciutat comtal amb la seva parella, Rebecca Lima, des de la pandèmia. La casa compta amb un gran nom d'estances, entre les quals hi ha dues cuines, on el cuiner té guardats els seus aparells i prepara uns plats deliciosos. Tot i que ara, amb un més a la família, el Jordi ha hagut de fer un lloc al seu primer fill.

Tal com hem vist a l'Instagram del presentador de 'Masterchef', Noah ja té la seva pròpia habitació i ha quedat espectacular.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'habitació del petit Noah

Jordi Cruz ha fet una publicació mostrant l'habitació del seu fill des de tots els angles. La cambra està decorada amb tonalitats marrons i blanques que li donen un equilibri perfecte.

Com podem veure, l'habitació del petit Noah predominen uns tons neutres: cortines i mobles marrons, joguines de color beix i blancs, una butaca i un reposapeus també blancs... A la cambra destaca una catifa i un mirall, tots dos amb formes desiguals. A la paret de l'esquerra hi ha uns forats que serveixen com a prestatgeria per a alguns peluixos d'animals. El bressol, que seria l'element principal, és de fusta, amb forma ovalada i té un set de roba de bressol de color blanc.

Al vídeo de 360 graus que han fet els pares de Noah, podem veure més detalladament la cambra del petit. Cal recordar que Jordi Cruz i Rebecca Lima han decorat l'habitació de Noah pràcticament de franc, després de col·laborar amb dues botigues de mobles infantils.

Pares primerencs

El passat 21 d'agost, el Noah va néixer per cesària  a Barcelona. Rebecca Lima ha penjat recentment una imatge molt emotiva on està dins d'una banyera i el seu xicot, Jordi Cruz, li agafa la mà.

Imatge del instastory de Rebecca Lima. Apareix la dona de perfil, amb una tovallola i el cabell recollit, i Jordi Cruz agafant-li la mà
Instastory de Rebecca Lima amb Jordi Cruz | Instagram, @rebeccalimap

Una imatge que va ser presa moments abans de donar a llum. "Va ser una experiència inoblidable, el dia més especial de la meva vida i molt millor del que em podia imaginar", ha explicat la brasilera a Instagram.