Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'un selfie d'Adara Molinero mirant a càmera seriosa i tocant-se els cabells

La reflexió d'Adara Molinero després de la seva relació amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero ha publicat una reflexió a Instagram que ha fet parlar molt

Ja han passat gairebé dos mesos des que Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú van posar punt final a la seva curta, però intensa història d'amor. Els exconcursants de 'Supervivientes 2023' es van il·lusionar molt ràpidament l'un de l'altre, quan faltava molt poquet perquè finalitzés el concurs.

I, tot i que ha passat un temps des de llavors, tot sembla indicar que, després de la seva relació fallida amb Bosco, Adara Molinero es troba en un moment de la seva vida en què la seva màxima prioritat és ella mateixa.

I és que la seva darrera publicació a Instagram ha fet saltar les alarmes perquè aquesta estava acompanyada d'una reflexió amorosa. «Que valents els cors trencats que encara continuen estimant», escrivia la guanyadora de 'GH VIP 7'.

Sens dubte, una frase que podria referir-se a la seva capacitat de sobreposar-se als cops d'amor durs que ha rebut en la seva vida.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero i la seva curiosa reflexió després de la història d'amor amb Bosco Martínez-Bordiú

Aquest darrer any, Adara Molinero ha viscut molts moments intensos en l'amor. Recordem que a l'estiu del 2022 va haver d'afrontar la seva separació amb Rodri Fuertes, que va ser la seva parella durant dos anys.

Fotomuntatge d'Adara Molinero i Rodri Fuertes
Ja fa un any que Adara Molinero va acabar amb l'exconcursant de 'GH' | Catalunya Diari

Des de llavors, es va prendre un temps per superar aquesta ruptura que tant la va afectar. Van passar els mesos i va arribar 'Supervivientes 2023', concurs en què Adara Molinero no esperava trobar l'amor ni de bon tros.

Però, com se sol dir, l'amor és on un menys s'ho espera, i així li va passar a Adara Molinero quan va conèixer Bosco Martínez-Bordiú. Tot i que al principi es portaven malament, al final, la situació entre ells va millorar i es van enamorar.

Bosco Martínez-Bordiú i Adara Molinero als estudis de Mediaset
La parella va trencar al cap de pocs mesos de la final del concurs | Mediaset

Tot i això, per a desgràcia de la jove, la seva història amb el jove no va sobreviure quan tots dos van tornar a la 'vida real'. En qüestió de poc temps, Adara Molinero va comunicar per sorpresa que estava soltera i que desitjava tot el millor a la seva ara exparella.

Sens dubte, han estat molts cops amorosos en molt poc temps. No obstant això, com ella mateixa ha deixat entreveure en la seva reflexió, aquestes garrotades l'han fet més forta, per això es considera «valenta».