Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre de sorpresa al debat de 'La isla de las tentaciones'

Anabel Pantoja reacciona a l'última cosa que ha fet Jessica Bueno a 'GH VIP'

Anabel Pantoja ha revelat com s'ha pres allò de Jessica Bueno al concurs

Anabel Pantoja s'ha convertit en ferma defensora d'una de les concursants de la present edició de 'GH VIP'. La neboda d'Isabel Pantoja acudeix cada diumenge a la gala que Telecinco ofereix en horari de màxima audiència. Anabel no va amagar el que pensava davant l'última cosa que va passar a plató i que té molt a veure amb Jessica Bueno.

Anabel Pantoja ja va deixar clar a l'inici del concurs que ella donaria suport a Jessica Bueno. «Mai me l'havia imaginada aquí en un 'reality'. M'alegro que estigui aquí, el que passa és que m'ha sorprès moltíssim, l'he vista massa simpàtica, parlant de tot», explicava la cosina de Kiko Rivera.

Anabel Pantoja mostra què pensa sobre l'ex de Kiko Rivera

Diumenge passat Jessica s'enfrontava al veredicte del públic. Els concursants nominats desitjaven ser salvats, atès que tots volen romandre al concurs fins a l'últim moment. Al començament de la gala de diumenge, es mostraven els percentatges dels participants, un anotava gairebé la meitat dels vots, concretament el 45 %.

El primer a conèixer la salvació ha estat Michael Terlizzi, el menys votat per abandonar la casa. La segona a rebre la bona notícia era Jessica, que plorava de felicitat en saber que estava salvada: «Moltes gràcies, de veritat, em fa molta il·lusió seguir aquí», deia emocionada.

Mentrestant a plató, Anabel Pantoja s'alegrava també de la decisió del públic. «M'alegro que la gent doni suport a Jessica, perquè és sincera i educada», explicava. Sembla que l'exdona d'Omar Sánchez està enganxada a l'emissió 24 hores del 'reality'.

Ella mateixa compartia un vídeo en què deixa veure que és davant de la pantalla a punt de menjar unes llenties cuinades per la seva mare. A la imatge, com no podia ser d'una altra manera, 'Gran Hermano VIP' i Jessica cuinat a la casa de Guadalix. «Dinaré amb ella», diu Pantoja donant a entendre que seguiria atenta a l'emissió del 'reality'.

Vídeo a TikTok d'Anabel Pantoja menjant llenties i veient 'GH VIP'
Anabel Pantoja mostra que menja acompanyada per Jessica Bueno a 'Gran Hermano'. | TikTok, @storiestvideos

El gest d'Anabel mostra el seu suport a l'exparella de Kiko Rivera més enllà de les seves intervencions al plató de Telecinco. L'excol·laboradora de 'Sálvame' deixa clar que és del costat de Jessica i que fins i tot podria ser una de les seves favorites per aconseguir el triomf.

Anabel s'alegra que la model sevillana hagi fet el pas de participar de nou en un 'reality'. La neboda d'Isabel Pantoja explica com veu el seu concurs: «Em mola perquè estan coneixent una Jessica que no tothom la coneixia», explicava els primers dies d'emissió de 'Gran Hermano'.

La neboda d'Isabel Pantoja respon davant d'això que ha passat amb Jessica al concurs

Anabel ha utilitzat també les xarxes per comentar alguna situació viscuda al 'reality'. La sevillana no veu amb bons ulls que els concrusants, durant els primers dies de concurs, estiguessin tota l'estona queixant-se. «Tots els concursants, TOTS, queixant-se, que no obren portes, que no hi ha cafè, que no poden anar a la platja, que no tenen no sé què…», començava dient.

I aprofitava l'ocasió per donar-los algun suggeriment: «Podeu anar al Súper i comunicar-ho tot junt? I deixar de queixar-se? És un regal el que us ha donat 'GH'», aconsellava Anabel molt crítica amb la postura dels habitants de la casa.