Primer pla de Risto Mejide somrient amb ulleres quadrades a la premiere del llibre 'Dieciseis Notas'

Tots els secrets de Natalia Almarcha, la nova parella de Risto Mejide

Natalia Almarcha té 26 anys

Els rumors de la reconciliació de Risto Mejide amb Natalia Almarcha agafen cada cop més pes. Després de dues ruptures, sembla que s'han tornat a donar una nova oportunitat. Una oportunitat que li ha sortit de cara a Mejide, que s'ha gastat 7.000 euros per reconciliar-se amb la farmacèutica.

Segons apunten diferents mitjans, el presentador li va regalar un anell luxós, a més d'una escapada romàntica a l'Alhambra de Granada. Allà, van ser enxampats pels mitjans de comunicació.

El gir d'esdeveniments ha provocat que la parella es torni a situar al centre de totes les mirades, i es qüestionin diversos aspectes de la farmacèutica.

Natalia Almarcha, la nova il·lusió de Risto Mejide

Al principi, Almarcha va assegurar que no volia ser famosa, tot i tenir una relació amb un personatge públic. Ara, tal com avança el Principal, sembla que ha canviat d'opinió.

La noia, de 26 anys, s'hauria adonat dels beneficis que li podria donar la fama, i ha decidit fer públiques les seves xarxes socials que, fins ara, mantenia privades. Un pas endavant per convertir-se en influencer, igual que Laura Escanes.

L'obertura de les seves xarxes li ha provocat un gran creixement de seguidors i l'obertura de la seva privadesa. Amb aquest gest, la valenciana demostra que ja no vol continuar sent anònima, i que no té cap problema per mostrar les seves xarxes. En menys de 24 hores del moviment, la valenciana acumula gairebé 50.000 seguidors.

Queden enrere les paraules que va pronunciar Risto Mejide el passat mes de març. Aleshores, va explicar que ella havia demanat anonimat total per a la seva persona, que rebutjava tota exposició púbica i que volia continuar amb la seva carrera de farmacèutica.

«Algun dia pot ser que anem a un photocall junts perquè jo li demano. Però he de ser molt respectuós amb això. Em va la relació», va dir llavors.

Ara, haurem de veure si, després de l'obertura dels seus perfils, la valenciana acompanya Risto en el proper photocall.

Serà aquesta vegada la definitiva?

El passat 17 de juliol Natàlia va assegurar que la seva relació amb el presentador era passat, però ara sembla que la seva opinió ha canviat. Segons han indicat Las Mamarazzis, «estan molt enganxats», motiu pel qual han tornat a apostar pel seu futur en comú.

Així, la parella ha decidit reprendre la relació, encara que anant a poc a poc. De moment, no entra als seus plans anar-se'n a viure junts, per la qual cosa seguiran tenint una relació a distància fins que facin el pas. Serà aquesta vegada la definitiva o tornaran a deixar la relació?