Imatge d'Adela González i Jorge Javier Vázquez amb cara de sorpresa en 'Sálvame'

El calvari que està vivint una famosa periodista catalana: «És molt dur»

Després de la cancel·lació de 'Sálvame', la periodista està buscant un substitut

Fa uns mesos que 'Sálvame' va tancar el seu 'xiringuito', deixant al carrer a diversos col·laboradors. Ara una famosa periodista catalana ha reconegut que li està costant trobar el seu lloc després de la cancel·lació del programa de Telecinco. Estem parlant de Mayte Ametlla, una comunicadora amb gran talent, elegància i professionalitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Mayte Ametlla: una gran experiència al sector

Mayte Ametlla va arribar a l'etapa final de 'Sálvame' i va revolucionar el programa. La periodista va arribar amb la seva mitjana cabellera platejada i un aire fresc que no va deixar indiferent ningú. Des del seu debut a l'espai de Telecinco el 2022, Mayte ha informat sobre diferents polèmiques i aportant el seu petit granet de sorra.

Encara que la seva trajectòria professional es remunta als anys 90 a la ràdio. La catalana ha passat per moltes emissores com Cadena SER, Ràdio Espanya, Onda Cero o Ràdio Salut. Ha estat guionista, reportera, presentadora i directora de diversos formats a Telecinco, Telemadrid, betevé, Televisió de l'Hospitalet o el Canal Català.

Encara que el seu currículum s'estén molt més, ja que la professional ha dedicat pràcticament tota la seva vida a la comunicació .

Continua buscant la seva nova feina

La revista Lecturas es va posar en contacte amb Mayte Ametlla per saber què s'ha fet de la presentadora des que 'Sálvame' va fer la seva darrera emissió. «La professional està en plena recerca de feina a través de LinkedIn, tota una sorpresa tenint en compte la seva professionalitat i el seu complet Currículum Vitae», explica el mitjà.

Durant l'entrevista, Mayte es lamenta pel final sobtat del programa: «Va ser molt trist perquè al final jo estava aportant coses noves del meu perfil professional i creia que duraríem més temps. Per mi era un punt d'aire fresc perquè jo sempre he estat dirigint programes de televisió. És veritat que he treballat com a presentadora quan era més jove, abans de venir a Madrid, però des que vaig arribar a la capital el 2010 he estat gairebé sempre darrere de les càmeres».

Un final que no es podia evitar

Mayte Ametlla reconeix que el final de 'Sálvame' va ser molt ràpid, però que no era tan inesperat com molts asseguren. «Sabíem que aquest programa tenia un final que estava a punt d'arribar perquè quan canviés la directiva no era el format més adequat per al que ells volien imposar. Inesperat només per la manera que va ser i que per a mi va ser abans del previst», indica.

Tenint en compte la seva experiència, algunes productores s'han posat en contacte amb ella, però de moment no ha pres cap decisió. «No hi ha res segur ni signat. És dur. Busco estabilitat en aquest moment de la meva vida. Busco treballar en allò que sé, allò que m'apassiona i del que he viscut sempre donant el màxim. Continuo pensant a treballar darrere de les càmeres perquè em diverteixo moltíssim i aporto molts coneixements, però també m'agradaria aportar alguna cosa davant d'elles», reflexiona.

Mayte Ametlla continua buscant aquella feina que s'adapti a allò que realment l'apassiona. Esperem que ho trobi aviat, ja que és una professional de cap a peus.

Males audiències a Telecinco

Des que Telecinco va suspendre 'Sálvame', amb la intenció de renovar la imatge de la cadena, les audiències no han estat les mateixes. El canal està obtenint uns resultats molt baixos, comparats amb els de la seva època daurada, que és quan emetien 'Sálvame'.

El públic i els col·laboradors de l'espai van lluitar perquè el programa seguís dret, però des de la direcció van decidir tallar d'arrel. Ara les cares més populars de 'Sálvame' estan en projectes nous.

Un seria el nou programa, produït per Netflix, que María Patiño, Belén Esteban, i altres col·laboradors han gravat aquest estiu als Estats Units. La resta de l'antic equip de 'Sálvame' està participant en altres programes o encara està buscant feina, com és el cas de la periodista Mayte Ametlla.