Primer pla de Sandra Barneda

El drama desconegut d'un famós català de 'La Isla' per la malaltia del seu pare

El jove és un exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' de Telecinco

Sembla que la corda s'ha tornat a tensar entre Lucia Sánchez i Isaac Torres. Els exconcursants de 'La isla de las tentaciones' han protagonitzat diverses guerres públiques des que van sortir del programa.

Després d'haver mantingut una relació plena d'anades i vingudes, ara sembla que la parella ho hauria deixat d'intentar, i estarien refent la seva vida per separat. El fet de tenir una filla en comú els obliga a mantenir relació, sobretot pel règim de visites.

Un règim que no sempre es compleix, i que ha estat el protagonista de la darrera baralla mediàtica. La Lucía acusa Isaac de ser un mal pare i el català s'ha pronunciat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Isaac Torres revela el seu drama

La realitat és que el català no passa per un bon moment personal. Hauria d'haver viatjat els últims dies a Cadis per veure la seva filla Mía, però no ho ha fet. És per això que, Lucía Sánchez, l'acusa de mal pare.

Però darrere de tot això hi ha un motiu pel qual no s'ha desplaçat. I és que, tal com ha explicat ell mateix, no ha pogut viatjar perquè el pare té càncer i l'acaben d'operar.

«Estic fins a les pilotes d'escoltar ximpleries. Estic a Barcelona perquè al meu pare l'han operat i li han tret un càncer. No volia que se sabés, però és normal que vulgui estar amb ell i passar temps junts», ha indicat amb la veu trencada.

«Si no us entra al cap, vosaltres mateixos», ha esclatat, fent referència a tots els rumors.

Des que Isaac va conèixer el diagnòstic del seu pare, sempre ha intentat mantenir-se optimista. Ara bé, les últimes novetats sobre la seva salut han fet saltar totes les alarmes, fet que no pot evitar trencar-se cada vegada que algú l'acusa de «mal pare».

Per part seva, Lucía Sánchez, ha aprofitat per carregar contra el pare de la seva filla. L'ha acusat d'estar tres setmanes sense veure la Mía, la seva filla en comú. La guerra mediàtica va començar després que Lobo digués, fa uns dies, que no havia pogut veure ni parlar amb la seva filla el dia que feia onze mesos.

«Em diu que està ocupat i que aquesta setmana tampoc no pot venir. Estic una mica farta. Puc treure proves que li demano que vingui a veure la nena, així que és mentida, ningú no li prohibeix veure la nena», va esclatar Lucía.

Amb tot, passen els mesos i la relació entre tots dos no millora. De fet, segueix igual que fa un any, quan Isaac va saber per Instagram que havia nascut la seva filla.