Primer pla de Jordi Cruz amb la cara feliç a la presentació de 'Masterchef Celebrity' a Vitoria, 6 de setembre de 2023

La foto de Jordi Cruz i Rebecca Lima que tots comenten: minuts abans de donar a llum

La xicota de Jordi Cruz publica una imatge molt especial del part del seu fill, Noah

Rebecca Lima, la xicota del cuiner Jordi Cruz, ha publicat a les seves històries d'Instagram un dels moments més feliços de la seva vida.

Instants abans de convertir-se en pares

El 21 d'agost passat, Jordi Cruz i Rebecca Lima es van convertir en pares primerencs i des de llavors la seva vida ha fet un gran gir. El petit Noah va néixer la setmana 40 a Barcelona, on la parella conviu des de la pandèmia.

Rebecca Lima està experimentant noves sensacions ara que és la mare i a Instagram ha volgut recordar el naixement del primer fill. La brasilera, que està enamorada de Catalunya i les seves tradicions, ha explicat que volia que el seu part fos natural, però que va acabar sent per cesària .

«Va ser una experiència inoblidable, el dia més especial de la meva vida i molt millor del que em podia imaginar», ha dit. «Vaig tenir un equip meravellós que em va donar molta confiança i sempre que veig les fotos del moment m'emociono molt», ha afegit.

Rebecca ha publicat una imatge del moment previ a convertir-se en pares. A la foto apareix la Rebecca de perfil en una banyera, mentre Jordi Cruz li subjecta la mà.

Imatge del instastory de Rebecca Lima. Apareix la dona de perfil, amb una tovallola i el cabell recollit, i Jordi Cruz agafant-li la mà
Instastory de Rebecca Lima amb Jordi Cruz | Instagram, @rebeccalimap

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jordi i Rebecca decoren l'habitació de Noah

La xicota de Jordi Cruz ha mostrat a través de les xarxes socials com ha quedat l'habitació del seu fill, Noah. L'habitació té una tonalitat de marrons i blancs que han decorat completament de franc gràcies a la col·laboració amb una botiga de mobles infantils.

Si bé recordem, Rebecca Lima al llarg del seu embaràs ha anat publicant un diari del seu dia a dia. En ell, hem pogut veure com la parella anava a aquesta botiga a triar els mobles i com a poc a poc han donat forma a la nova habitació del seu fill.

Jordi Cruz a Peníscola

Jordi Cruz està passant uns dies fora de casa. El català es troba a Peníscola amb els seus companys gravant 'Masterchef Junior'. Després de quatre anys, els cuiners estan gravant una nova entrega del programa, que s'emetrà en els pròxims mesos.