Jessica Bueno al confessionari durant la segona gala de GH VIP

El trastorn que pateix Jessica Bueno i que fins ara havia estat un secret

Jessica Bueno ha confessat a 'GH VIP 8' el problema que té

Jessica Bueno ha parlat, a 'Gran Hermano VIP', del trastorn que pateix i que fins ara havia estat un secret per a tots.

Segons van passant els dies, els concursants 'GH VIP 8' es van sentint més a gust i còmodes a la casa de Guadalix de la Sierra. Fins i tot, de vegades, fan confessions als seus companys i obliden les càmeres que segueixen els seus passos les 24 hores del dia.

Jessica Bueno parla del trastorn que pateix

Jessica Bueno ha explicat als seus companys de 'GH VIP' que no té olfacte. Una mancança amb què ha hagut d'aprendre a viure i normalitzar. A més, confessava que és hereditari, ja que la seva mare tampoc no té olfacte.

Jessica Bueno durant la seva bronca amb Oriana a la casa de GH VIP
Jessica Bueno confessa el seu trastorn a 'GH VIP' | Mediaset

L'exparella de Kiko Rivera afirmava que la seva falta d'olfacte ha fet que s'hagi d'acostumar a normalitzar el problema, que l'afecta en moltes situacions quotidianes, com ara cuinar.

«Vaig començar a cuinar fa deu anys perquè havia de cuinar per al meu fill», va explicar, fent referència a Fran, el fill que té en comú amb Kiko Rivera. «Trucava a la meva mare per a les receptes i probava els menjars. Ara sé què falta als plats pel paladar», confessava. I és que, a causa de la manca de l'olfacte, ha potenciat el sentit del gust, que l'ajuda a cuinar millor.

El trastorn que pateix Jessica Bueno es denomina anòsmia. És una alteració otorrinolaringològica que implica la pèrdua total de l'olfacte i que pot ser de diversos tipus: congènita, sense causa coneguda o relacionada amb la demència.

Captura de 'GH VIP' amb Jessica Bueno amb ulleres discutint amb el micro
El trastorn que pateix Jessica Bueno és hereditari | Mediaset

Jessica Bueno, salvada per l'audiència

Jessica Bueno s'ha convertit en una de les concursants més estimades per l'audiència. La setmana passada va estar entre els cinc nominats pels seus companys de 'GH VIP', però va aconseguir evitar l'expulsió, salvada pel públic.

Encara que ningú esperava la seva participació en el 'reality', ha volgut embarcar-se en aquesta nova aventura en una època de molts canvis a la seva vida. Recordem que a finals de l'any passat va travessar un moment sentimental dur, després de la polèmica separació de Jota Peleteiro. Després de nou anys de relació i dos fills en comú, el futbolista trencava amb la seva dona amb una dura frase: «Ens separarem i no em preguntis els motius».

Jota Peleteiro i Jessica Bueno posant junts amb el rostre seriós
Jessica Bueno va patir després de la separació de Jota Peleteiro. | GTRES

Des d'aleshores, Jessica, després de deixar enrere aquest capítol dur de la seva vida, s'ha centrat en els seus nous projectes professionals i en la cura dels seus tres fills: Fran, Jota Junior i Alejandro. A més, fa uns mesos recuperava el somriure amb la seva nova parella, Pablo Marqués.

El seu enfrontament amb Luitingo

Ara, a la casa de Guadalix de la Sierra està vivint una nova experiència i intenta evitar els conflictes. Tot i que no sempre ho aconsegueix. Fa uns dies va tenir un enfrontament amb Luitingo. El cantant va assegurar que «hi ha moltes dones i homes que se n'aprofiten» i que «cal anar amb compte» amb aquest tipus de persones.

«Has dit ximpleries i estàs generalitzant. A mi m'han jutjat molt per això», li retreia ella. I afegia: «No pel fet d'estar amb una persona que té més que tu vol dir que estiguis amb ella per això. Jo no soc així».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!