Imatge d'Edmundo Arrocet, feliç, en una estació de tren a Màlaga el 2020

Edmundo Arrocet parla de l'economia de María Teresa Campos: «Pagava jo tot»

Edmundo Arrocet ha explicat com es repartien les despeses durant els seus sis anys de relació

Edmundo Arrocet ha trencat el seu silenci després de la mort, fa un mes, de María Teresa Campos. L'humorista ha viatjat a Espanya, des de Xile, per oferir una entrevista en què ha parlat com mai de la que va ser la seva parella durant sis anys. A més, s'ha mostrat molt crític amb les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego.

Ha estat la revista 'Diez Minutos' qui ha ofert, aquest dimecres, les polèmiques declaracions del còmic xilè.

L'humorista va ser l'última parella coneguda de María Teresa Campos amb qui va tenir el seu primer contacte el 2012 al programa 'Qué tiempo tan feliz'. María Teresa i Edmundo confirmaven la seva relació el 2014. Una història d'amor que va durar sis anys i que va acabar amb una ruptura amarga. Segons la seva versió per «la gelosia de Teresa», però a la qual tampoc va contribuir la presència de les seves filles.

Edmundo Arrocet parla de l'economia de María Teresa Campos

Edmundo Arrocet amb Maria Teresa Campos passejant pel carrer
Edmundo Arrocet parla de l'economia de María Teresa Campos | GTRES

Afirma que malgrat la separació, encara estima i respecta la seva “Teresita”, com ell encara l'anomena afectuosament. I és que, segons Edmundo, encara no és capaç d'assimilar que María Teresa s'hagi mort. De fet, la seva trista pèrdua el va agafar per sorpresa, ja que ningú el va informar de la seva mort.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Durant l'entrevista en què, segons l'esmentada publicació «va trencar a plorar diverses vegades», Edmundo ha parlat també de com era l'economia de María Teresa Campos.

Edmundo Arrocet: «Ho pagava jo tot»

I no ha dubtat a defensar-se dels que han insinuat que va arribar a aprofitar-se econòmicament de la comunicadora: «Sempre que anàvem de viatge ho pagava jo tot».

Això sí, María Teresa sempre va fer gala de la seva generositat: «Teresita volia que ens caséssim perquè a mi em quedés una pensió».

Imatge d'Edmundo Arrocet amb María Teresa Campos, tots dos seriosos i amb ulleres de sol, el 2019
Edmundo Arrocet parla de l'economia de María Teresa Campos | Europa Press

«No només vaig ser un cuidador nocturn, solucionava tots els problemes de la casa», afegia, deixant en evidència les seves filles, Terelu i Carmen. A les quals també dedicava unes dures paraules: «En sis anys, Terelu va anar a casa unes 10 vegades i Carmen ni això. Sí que hi anaven Alejandrita i José María (nets de María Teresa)».

La versió de Gustavo

Durant la seva relació amb María Teresa fins i tot es va arribar a dir que Edmundo havia prestat 50.000€ a la seva parella. Cosa que va negar rotundament Gustavo, el xofer de la comunicadora en una entrevista que va oferir a la revista 'Semana' l'octubre del 2021.

Gustavo Guillermo trencava llavors el seu silenci, després de 31 anys treballant al servei de María Teresa Campos, per desmentir aquesta informació: «Li va prestar diners, però va ser molt menys. I no va ser Edmundo, va ser la seva filla Estefanía», va declarar llavors.

Imatge de Gustavo Guillermo amb María Teresa Campos, tots dos seriosos al carrer l'any 2020
Gustavo Guillermo va desmentir la versió d'Edmundo Arrocet | Europa Press

«Edmundo ha dit que pagava els hotels… Mai. Mai. Tots els pagava Teresa i a més havien d'agafar dues habitacions. Quan Edmundo va arribar a la vida de Teresa no tenia ni un duro», afegia.

Però la cosa no quedava aquí: «Les targetes bancàries estaven bloquejades. Quan l'acompanyava per comprar alguna cosa o menjar en un restaurant i anava a pagar li rebutjaven totes les targetes. Al final havia de dir “vinga, no et preocupis, Edmundo, ho pago jo”... És un mentider professional», tancava Gustavo.