Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plano de Belén Esteban con rostro serio en el programa ‘Sálvame’

Belén Esteban i el motiu pel qual va abandonar la casa de Jesulín de Ubrique

Belén va revelar els motius pels quals es va allunyar de la llar familiar

Belén Esteban no pot negar que es va donar a conèixer per la seva relació amb el torero Jesulín de Ubrique. Una relació de la que va néixer la seva filla Andrea i que va acabar quan aquesta era molt petita. La seva sortida d''Ambiciones' va ser el començament d'un conflicte que, 23 anys després, continua generant enrenou.

Belén va sortir de la finca on vivia amb el pare de la seva filla un 18 de març de l'any 2000. La popular col·laboradora de televisió es mostrava com una noia tímida i discreta que concedia llavors les seves primeres entrevistes a la televisió. Va ser precisament dos mesos després de sortir d''Ambiciones' amb la seva petita de set mesos als braços quan Esteban va anar a 'Día a día', programa que presentava María Teresa Campos.

Belén Esteban va donar la seva versió sobre què va provocar la seva sortida d''Ambiciones'

La madrilenya, que tenia 26 anys, reconeixia haver estat molt feliç amb Jesulín. També reconeixia que la seva nena tenia bogeria amb el seu pare, i ell amb ella. «Hi haurà problemes i gent que ficarà zitzània, però és molt bon pare», deia en aquella entrevista.

Anys després Belén va donar més detalls de la seva irada sortida d''Ambiciones': «Em sentia menyspreada», reconeixia. A més, va revelar la ràbia que va sentir durant les últimes hores a Ubrique: «No era feliç, no podia seguir allà. Em van convidar a sortir, em van dir que agafés la meva filla i me n'anés perquè vaig dir que estava farta davant de tots», revelava.

Jesulín de Ubrique amb Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, quan era un nadó
Belén Esteban va sortir d''Ambiciones' quan Andrea només tenia 7 mesos | España Diario

I aportava més dades: «La convivència era horrible; a mi Jesús mai m'ha fet fora, vaig tenir una discussió i me'n vaig anar». Segons sembla, algú va insultar Belén i l'home que llavors era la seva parella no la va defensar. Es va rumorejar que hi podria haver estat la germana del torero, Carmen, que hauria llançat un improperi a la seva cunyada, una afirmació que mai es va poder confirmar.

El que sí que es va saber és que mesos després que Belén tornés a Madrid, era Jesulín qui es desplaçava a la capital. Un viatge la finalitat del qual no era altra que deixar a casa de la seva ex les pertinences que s'havia deixat a 'Ambiciones'. Un gest que suposava el forrellat sense volta a una breu, però mediàtica relació i posterior ruptura sentimental.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jesulín també va explicar quin va ser el motiu de la sortida de Belén de casa seva

La que després seria coneguda com a 'princesa del poble' va passar anys parlant de la família paterna de la seva filla. Va ser el 2019 quan el periodista Diego Arrabal va donar algunes dades més sobre el moment de la separació del d'Ubrique i Belén Esteban. El mateix col·laborador televisiu va compartir uns enregistraments en què es podia sentir la veu de Jesulín.

Unes paraules que reafirmava la versió d'Esteban, ell no l'havia fet fora de casa seva, se n'havia anat: «I no vull que torni». I es preguntava Jesulín «Què és el que al·legarà? Se n'ha anat de casa perquè és com és». Una afirmació darrere de la qual es podia escoltar el dretà demanant que no es publiqués aquesta entrevista.

Imatge de Jesulín d'Ubrique amb rostre molest a 'MasterChef Celebrity 8' durant la seva discussió amb Toñi Moreno
Jesulín va donar unes declaracions en què deixava clara la seva versió del que va passar | RTVE

Una versió contrària a la que anys després, concretament el 2011, va donar el mateix torero: «La vaig fer fora jo per uns motius molt forts que van passar. Ella ho sap, per què no ho explica? En cap moment la vaig fer fora amb la meva filla. No vull veure Belén, m'ha fet molt de mal», explicava llavors Jesulín.