Primer pla d'Eva González molt somrient durant l'esdeveniment 'Brugal: Celebrando la amistad verdadera' a Madrid

Eva González envia un missatge a 'Pasapalabra' que deixa tothom mut: «T'estimo»

Eva González ha sorprès tothom amb les seves paraules

Aquesta setmana Eva González ha estat una de les artistes convidades al plató de 'Pasapalabra', on ha promocionat la nova edició de 'La Voz'.

Fent gala de la seva naturalitat, ha tornat a conquerir tothom amb la seva simpatia i bon humor. Han estat tres dies molt especials per a ella, compartint rialles i complicitat amb els companys. I, especialment, amb Roberto Leal, amb qui es nota que té una bona amistat.

Però ha estat quan el presentador s'ha acomiadat dels seus convidats, abans de donar pas a El Rosco, quan Eva González ha enviat un missatge que ha sorprès tothom. Tant Roberto com els seus companys a plató i el públic present es quedaven muts.

Eva González envia un missatge molt especial des de 'Pasapalabra'

Eva González al plató de La Voz
Eva González envia un missatge a 'Pasapalabra' | Atresmedia

Uns minuts abans de donar pas a El Rosco, el vuitè entre Moisès i Óscar, Roberto Leal s'acomiadava dels convidats que han visitat 'Pasapalabra' durant els tres últims programes. Quatre convidats molt especials per al presentador: Unax Ugalde, Marta Hazas, Javier Veiga i Eva González.

En el moment del seu comiat, Eva González, que ja és habitual al programa, convidava els teleespectadors a gaudir de la nova edició de 'La Voz'. El programa de talent musical d'Antena 3 s'ha convertit, una vegada més, en el programa més vist dels divendres.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A continuació, demanava permís a Roberto Leal per enviar-li un missatge al seu fill Cayetano, de cinc anys. «M'hauràs de deixar dir una coseta. He d'enviar un missatge al meu nen per complir amb la meva tradició Pasa-palabrera'», començava dient.

Les boniques paraules d'Eva González: «T'estimo»

«Estic amb el senyor de les lletres, aquell que és amic meu. T'envio un petó molt fort, que t'estimo», deia Eva al petit Cayetano, a qui alhora enviava un petó a través de la càmera.

A jutjar pel gran somriure que mostra davant les càmeres, la separació del seu marit, Cayetano Rivera, sembla no haver tret l'alegria a Eva González.

Cayetano Rivera posant amb María Cerqueira
Cayetano Rivera refà la seva vida amb María Cerqueira | @maria_cerqueira_gomes, Instagram

Un any després de confirmar-se la seva ruptura, després de 13 anys de relació, Cayetano ha refet la seva vida amb la periodista portuguesa María Cerqueira. Mentre que Eva sembla estar gaudint de la seva solteria.

A més, ha trobat el millor refugi en els amics, la família i la feina. I, especialment, al seu fill Cayetano. «Sempre m'he sentit viva gràcies al meu fill, la meva família i la meva feina. Tant de bo no perdi això mai», confessava Eva fa uns dies.