Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera

Borja Prado i els 200 € que es va gastar la infanta Cristina a la boda del seu fill

La infanta va fer gala de la seva humilitat com a convidada estrella de Borja Prado

Borja Prado es va convertir en un autèntic mestre de cerimònies el 30 de setembre passat. El seu fill Javier contreia matrimoni amb la seva parella, Caterina a Medina Sidonia, a Cadis, on es va donar cita a la més alta societat.

El president de Mediaset no va escatimar en despeses i vam poder veure desfilar per l'Església Major de Santa Maria la Coronada, a Cadis, fins a la infanta Cristina. La filla de Joan Carles va fer acte de presència visiblement feliç i acompanyada per l'empresari Álvaro Aritio Fernández de Córdova.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El que la infanta Cristina es va gastar al casament del fill de Borja Prado

Borja Prado va convidar prop de 800 convidats al casament del seu fill Javier. El jove ha estat el primer dels seus germans a contraure matrimoni i el seu pare va organitzar una cerimònia d'acord amb l'esdeveniment.

L'expresident d'Endesa i actual cap de Mediaset va posar a disposició dels seus convidats la finca que la família té en propietat a Cadis. Fins allà, es van desplaçar tots disposats a celebrar amb els nuvis el seu gran dia.

Imatge de la infanta Cristina, feliç, amb Borja Prado i la dona d'aquest al casament de Javier Prado i Catalina Vereterra al setembre el 2023
La infanta Cristina només es va gastar 200 euros en el vestit que va lluir per al casament | GTRES

La infanta Cristina va ser una de les cares que més va cridar l'atenció al mig del gran nombre de famosos que van desfilar per l'església. Molt somrient i donant-se un gran bany de masses, la filla de l'emèrit va lluir esplèndida per a l'enllaç.

Per això va triar un vestit de marca italiana el preu del qual és de 200 euros. Gens ostentós i molt discret si tenim en compte la gran quantitat de persones cèlebres que van acudir a l'enllaç. Tot i això, tot molt d'acord amb la senzillesa de què sempre ha fet gala la mare d'Irene Urdangarin.

Què uneix Borja Prado amb la Família Reial?

Que Prado s'envolti d'empresaris i banquers és una cosa que no sorprendria ningú. Borja és un home de negocis que, durant tota la vida, s'ha mogut per aquest tipus d'ambients sumant contactes importants.

El que crida l'atenció és que també tingui vincles amb alguns membres de la Família Reial. Tot i això, si mirem enrere i tenim en compte el passat de la família Prado, s'entén millor la presència de la infanta.

Borja Prado al costat del Rei Emèrit Juan Carlos I posant junts i mirant a càmera
El pare de Borja Prado era molt amic de Joan Carles I | GTRES

El pare de Borja va ser un diplomàtic que també es va encarregar d'administrar durant dues dècades la fortuna de Joan Carles I. De nom Manuel Prado y Colón de Carvajal, es rumoreja que és descendent de Cristòfor Colom.

L'emèrit i Manuel es van conèixer a la dècada dels 70 i Prado es va convertir en l'home de màxima confiança de Joan Carles. Tant és així, que a les memòries l'emèrit li va dedicar unes paraules sentides. «És un amic molt íntim, és l'únic en què podia dipositar la meva confiança», va confessar.

Aquesta amistat es va fer extensible a les seves famílies, que no van trigar a seguir els passos dels seus progenitors i Borja va entaular una gran amistat amb la infanta Elena.

Muntatge amb les cares de la Infanta Elena al costat de Borja Prado
Borja Prado va finançar la guarderia on la infanta Elena va exercir de professora | GTRES, catalunyadiari.com

Es van convertir en socis i va ser qui va finançar l'escola bressol Micos on la germana de Felip va impartir classes d'anglès durant un temps. Aquesta proximitat a la família reial li va valer per consolidar-se com un home de negocis.

Elena també estava convidada a l'enllaç, però no hi va poder assistir, ja que es trobava a Sansenxo acompanyant el seu pare. No obstant això, Cristina hi va acudir en representació a la bona amistat que mantenen els Borbons amb la família Prado.

Quan Borja va aterrar a Telecinco ja circulava pels passadissos l'enllaç entre el que seria el nou president i la família reial. De fet, Alba Carrillo va ser de les primeres a treure a la llum l'amistat de Prado amb la infanta Elena.

Ho va fer després de ser acomiadada de Mediaset i desvelant algunes de les noves directrius que s'implantarien a la cadena . «Em deien que tingués un perfil baix perquè Borja Prado ja era al poder», va començar relatant. «Em deien que en cap cas no es podia parlar de la infanta Elena perquè és una molt bona amiga de Borja Prado», va sentenciar.