Primer pla del cuiner Jordi Cruz

Jordi Cruz i la seva parella emocionen amb la primera foto del seu fill: «Gràcies»

La parella dóna la benvinguda al vostre fill

Jordi Cruz i Rebecca Lima estan enhorabones. El cuiner català i l'arquitecta brasilera han presentat oficialment el seu fill, Noah. Segons s'ha pogut conèixer a través del seu Instagram, Rebecca ha confirmat la notícia nou dies després del naixement.

Concretament, el petit Noah va néixer el 21 d'agost passat. Tot i això, el membre del jurat de 'Masterchef' va confirmar la notícia quatre dies després del seu naixement, a partir d'un vídeo on se'l veia molt feliç.

«El més bonic de la meva vida»

El vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials han estat les seves primeres declaracions. Emocionat i feliç, ha reconegut que Noah és «el més bonic de la meva vida», tot i que també ha reconegut alguns dels problemes de la paternitat.

«La paternitat és fotudament preciosa. És increïble com és de preciós i la seva cara... el primer dia va ser boníssim, però espera't el segon i el tercer, quan veus que plora molt», va indicar.

«I res, nits sense dormir i moments en què no saps què fer. Qui digui que tot això és un camí de roses, doncs no. Té les seves coses i se n'aprèn molt. Jo estic molt sorprès amb tot i m'ho estic passant igual de bé que malament», ha detallat.

Ahir, nou dies després del naixement, va ser Rebecca qui va trencar el silenci sobre el naixement del nadó. L'arquitecta ha estat qui ha publicat la primera foto de Noah, un nen al qual encara no hem pogut veure la cara, ja que a la imatge compartida només s'ha mostrat una part del cos.

L'arquitecta només ha mostrat el braç i una part del cos, sense arribar a mostrar-ne la cara. A la foto es veu Noah als braços de la seva mare, amb un jersei i un body amb la inicial del seu nom brodada. Per acompanyar la imatge ha escrit: «Ell i jo. Les promeses de Déu no fallen mai».

Sens dubte, una imatge que ha rebut milers de comentaris per part de seguidors de la parella, els quals els han volgut donar l'enhorabona i desitjar-los tot el millor per a aquesta nova etapa. Arran de totes aquestes mostres d'afecte, l'arquitecta n'ha fet un comunicat donant les gràcies.

«Vull agrair-vos per tots els missatges que he rebut i per tot l'amor que ha arribat a Noah. Estic totalment immersa en aquest nou món, entre els desafiaments i delícies de descobrir-me com a mare. No he pogut contestar-vos els missatges perquè no em sobra temps per a res. Us he llegit i us ho agraeixo de cor», ha agraït.

Captura de pantalla del missatge de la dona de Jordi Cruz, després del naixement del seu fill
Rebecca Lima: «Us ho agraeixo de cor». | Instagram, @rebeccalimap