Primer pla de Carlos Sobera al plató de 'Pesadilla en el Paraíso'

Les audiències d'ahir aclareixen per què Mediaset no pot acomiadar Carlos Sobera

Les audiències ahir van deixar en evidència què pensen de 'First Dates'

Les audiències ahir van confirmar que 'First Dates', que s'emet des de fa més de 7 anys, compta amb el suport del públic. El seu presentador, Carlos Sobera, ha estat testimoni de milers de cites i partícip de trobades, confidències i flirtejos dels seus participants. Ara que l'estiu arriba al seu final, l'audiència ha portat el programa al màxim, cosa que pocs esperaven.

El 'dating show' de Cuatro ha deixat unes xifres molt positives el darrer dimecres d'agost. La cadena de Mediaset ha registrat unes xifres superiors al que és habitual amb dos dels programes més veterans de la seva programació: 'First Dates' i 'Viajeros Cuatro'.

First Dates va sorprendre ahir amb unes dades que van assolir el doble dígit

El concurs que Carlos Sobera condueix des del 2016 novament va ser el més vist del dia a Cuatro. El més destacable és que va superar el 10% de 'share' i va aconseguir una audiència de més d'un milió d'espectadors amb una de les seves reposicions. Concretament, va ser a la segona emissió de la nit quan va aconseguir un 10.2% de 'share' i els 1.113.000 espectadors.

Aquestes xifres demostren que l'espectador és fidel a un concurs en què el 60% de les cites els seus participants han dit 'sí' a una segona trobada. El programa ha estat escenari de 30 peticions de compromís i, de les parelles sorgides, vuit han acabat en casament i han nascut nou bebès.

'Viajeros Cuatro', per la seva banda, s'ha vist beneficiat de l'efecte arrossegament per mantenir la bona ratxa. La seva darrera emissió, que tenia com a escenari la Toscana, ha estat la més vista d'aquesta sisena temporada. Un total de 690.000 espectadors van triar el programa de viatges, aconseguint el 7,7% de quota, la seva tercera emissió consecutiva per sobre del 7%.

Més enllà de les dades de la segona cadena del grup Mediaset, 'El puente de las mentiras' va ser el més vist al 'prime time'. El concurs de La 1 va experimentar una forta pujada i va batre el rècord de quota, 10.5%, superant a més per primera vegada el milió d'espectadors. L'espai presentat per Paula Vázquez va pujar un total de 2,7 punts i va incrementar la seva audiència en 325.000 espectadors.

La presència de l'elenc d'actors de la sèrie 'La promesa' va conduir el concurs al màxim històric. Antonio Velázquez, Ana Garcés, Manuel Regueiro i Andrea del Río van arribar al pont final després d'acumular 7.050 euros, quantitat destinada a la Fundació Abracadabra.

'El puente de las mentiras' va sorprendre l'audiència amb la presència dels actors de 'La promesa'

Aquest triomf de la cadena pública a l'horari de màxima audiència deixa un registre molt positiu per a La 1, que acaba dimecres superant el doble dígit, amb un 10.2%. Tot i això, es col·loca a 1,9 punts de distància de la cadena líder, Antena 3, que amb un 12,1% lidera la dada global del dia. Tot i això, la cadena d'Atresmedia va quedar per sota del que s'esperava al 'prime time' amb el desenllaç de 'Violeta como el mar'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Paula Vázquez posant en un photocall de RTVE somrient
'El puente de les mentiras', presentat per Paula Vázquez, va rebre la visita dels actors de 'La promesa' | GTRES

'La ruleta de la suerte' va anotar el «minut d'or» a les 14.56 reunint davant del televisor una audiència de 2.529.110 espectadors i un 26,8% de 'share'. El concurs presentat per Jorge Fernández va ser el més vist del dia i va anotar un 20,5% de quota de pantalla. Darrere va quedar 'El programa del veranode Telecincoamb un 13.3% i en tercera posició 'La Promesa' de La 1 amb un 11,4%.

Per cadenes, Antena 3 va ser la més vista del dia amb un 12,1% de quota, seguida de La 1 amb un 10,2% i de Telecincoamb un 9,5%. Quan falta un dia per tancar l'agost Antena 3 lidera el rànquing mensual amb una quota de l'11,9% difícil de superar.