Imatge d'Adara Molinero de perfil, mirant a la càmera i somrient

Adara Molinero confirma els rumors sobre Bosco Martínez-Bordiú després de la ruptura

Adara Molinero ha deixat clar el que pensa sobre el guanyador de 'Supervivientes 2023'

Després de setmanes d'incertesa sobre si Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú havien trencat, finalment hi ha hagut una resposta. La mateixa guanyadora de 'GH VIP 7' ha confessat via Twitter d'una vegada per totes que, ara mateix, està soltera.

Una teoria que ja circulava des de feia temps. Concretament, des que tots dos van deixar d'interactuar a les xarxes socials i deixar-se de seguir a Instagram.

Això sí, no només Adara Molinero ha confessat ara que ja no manté una relació amb el seu excompany de 'Supervivientes 2023', sinó que també ha confirmat uns rumors sobre ell: que no la supera.

Adara Molinero es pronuncia per primera vegada sobre la seva ruptura amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero no ha tingut més remei que pronunciar-se en relació amb els moviments estranys que està fent actualment el seu exxicot des que tots dos van posar punt final a la seva història d'amor.

Per exemple, en un vídeo que va publicar un usuari, en què apareixia la mateixa Adara Molinero amb roba d'esport, el jove va fer un comentari que va cridar força l'atenció. «Després de veure això jo em sento molt motivat, sí que ho dic».

Lluny d'acabar aquí, tot seguit, l'exsupervivent va compartir un vídeo a Instagram on es podia observar una de les primeres picabaralles que va tenir amb Adara Molinero durant 'Supervivientes 2023'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Respecte a aquest enregistrament, només va comentar un «hahahaha», deixant clar que li fa riure recordar aquests moments.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú compartint un vídeo sobre una picabaralla que va tenir amb Adara Molinero, la seva exparella, durant 'Supervivientes 2023'
Aquest va ser el vídeo que va compartir el jove a les seves xarxes socials | Instagram, @bosco_boscolitos

Arran d'aquesta situació, Adara Molinero ha donat la seva opinió després de confirmar que està soltera. «Hi ha anècdotes que no se superen. El que és bo marca, és normal».

Un missatge que molts usuaris han comprès que va dirigit a la seva exparella, Bosco Martínez-Bordiú, a causa d'aquests comportaments peculiars que ha tingut darrerament.

I és que aquests moviments del jove tan sols explicarien una cosa: que encara no ha superat la història d'amor que va viure amb Adara Molinero.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
El jove continua recordant tot el que va viure al costat d'Adara Molinero | Mediaset

Les xarxes esclaten contra Adara Molinero

Això sí, aquest comentari que va fer Adara Molinero respecte a la seva exparella no va fer gaire gràcia a molts usuaris de Twitter. I és que van ser molts els que la van titllar d'«infantil» i d'«humiliar Bosco».

«Potser tu tampoc ho has superat, eh. I això d'anècdota sobrava i molt, tampoc ets perfecta», deia un internauta. Seguint el mateix estil que aquest comentari, se'n podien trobar d'altres com el següent:

«Ens havia quedat clar… Sobra una mica el comentari infantil», va expressar un altre.