Primer plànol d'Irene Urdangarin y Borbón amb rostre seriós

Irene Urdangarin i la seva relació amb la xicota del seu germà Pablo: la veritat

Irene Urdangarin no amaga com es porta amb la seva cunyada

Irene Urdangarin està molt orgullosa del seu germà Pablo, a qui ha donat suport des de la grada en diversos partits d'handbol que aquest ha disputat. Una ocasió en què la neboda de Felip VI ha estat fotografiada amb Johanna Zott, la jove amb qui Pablo surt des de fa uns mesos. Una trobada familiar insospitada que confirma que l'enllaç entre Irene i Johanna va més enllà de la persona que tenen en comú.

Tot i que la benjamina dels exducs de Palma té fixada la seva residència a Suïssa la jove viatja amb assiduïtat a la capital comtal per visitar el seu germà. Una ciutat on, a més de Pablo, també hi resideixen altres parents per part de la seva família paterna. De fet, va ser a Barcelona on va néixer i on va residir fins al 2009.

Irene Urdangarin ha deixat constància de la unió que té amb la xicota del seu germà

Va ser el mes de juny passat quan Irene va ser fotografiada al Palau Blaugrana assistint a l'últim partit de la Lliga que el seu germà Pablo jugava a les files del Barcelona. Imatges en què la jove va estar acompanyada del seu pare, Iñaki Urdangarin, de Johanna, la xicota del seu germà, i els seus pares.

Al llarg del matx esportiu Johanna i Irene es van mostrar atentes a les jugades de Pablo, que va ser el màxim golejador del partit. Van tenir ocasió, també, de compartir rialles i confidències. Johanna vestia la samarreta del Barça que li va regalar el seu xicot i Irene va mostrar durant el partit un foli amb el número i el nom del seu germà.

Muntatge en primer pla d'Irene Urdangarin i Johanna Zott
Irene i Johanna s'han deixat fotografiar juntes animant Pablo Urdangarin | Europa Press, E-Noticies

Assegudes una al costat de l'altra, Irene i Johanna van ser el nexe d'unió entre els Urdangarin i els pares de Johanna, Chris Zott i Elena Sophie, i les seves dues germanes. Les joves es van aixecar dels seients en poques ocasions per aplaudir i celebrar l'èxit de Pablo durant el partit. Fins i tot van arribar a dibuixar cors a l'aire com a mostra de la seva felicitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Va ser una ocasió en què Irene es va mostrar relaxada, espontània i divertida. La filla d'Iñaki Urdangarin no va parar de fer bromes amb el pare ni de parlar amb els acompanyants, demostrant ser una veritable fan del seu germà.

Tot i el que es pot creure, el vincle entre Irene i Johanna va sorgir ja fa uns quants anys. Les joves ja es coneixien abans perquè totes dues van estudiar al Liceu Francès de Barcelona. Des d'aquell moment, van fer una amistat que ara continua després de començar Johanna una relació sentimental amb Pablo.

Pablo Urdangarin està plenament integrat a la família de la seva parella

El fill de la infanta i la seva xicota fa una mica més de mig any que estan junts. La família de Johanna ha acollit Pablo com un fill més a la família. Últimament és habitual veure Pablo amb el gos dels Zott pels voltants de la casa de la família de la seva parella.

A diferència del que passava al principi de la seva relació, la parella ja no s'amaga davant dels mitjans. Johanna s'ha acostumat a ser fotografiada i fins i tot fa broma quan es veu en una revista. La relació està consolidada i Pablo se sent amb la família de la seva parella com a casa.

Durant una recent entrevista del jove Urdangarin a l'agència EFE, el jove es va referir per primer cop a Johanna com la seva 'xicota'. Unes declaracions en què va reconèixer que li agrada «fer plans amb ella i la seva família, una mica de tot. Tinc cosins a Barcelona, faig coses amb ells, per sentir-me més en família».