Primer plànol de Sandra Barneda amb rostre seriós

Sandra Barneda frena 'Así es la vida' per un assumpte relacionat amb Jennifer Hermoso

Sandra Barneda es va enfrontar als col·laboradors del seu programa per la futbolista

El cas Luis Rubiales i Jennifer Hermoso continua acaparant molts titulars de mitjans de comunicació del nostre país. I és que, sens dubte, s'ha convertit en un dels temes més comentats, i polèmics, fins ara.

Sandra Barneda, igual que altres cares de Telecinco, ha volgut pronunciar-se al respecte al seu programa, 'Así es la vida'. Tot i això, arran d'una sèrie de comentaris per part de la plantilla de col·laboradors, la presentadora va haver d'aturar en sec el programa.

I és que, des de plató, van comentar que Jennifer Hermoso tenia «l'obligació» de pronunciar-se en vista de l'últim vídeo que havia sortit a la llum. Un enregistrament en què ella es troba en un autocar ensenyant a les seves companyes de la selecció femenina espanyola de futbol el seu petó amb el president de la RFEF.

Arran d'aquests comentaris, la catalana va frenar l'espai perquè estava summament indignada davant d'aquestes opinions.

Primer pla de la presentadora Sandra Barneda parlant a càmera al programa 'Así es la vida'
Sandra Barneda no va poder evitar opinar sobre aquest controvertit assumpte | Mediaset

Sandra Barneda explota per defensar Jennifer Hermoso

«És tan fàcil dir que se'n vagi al jutjat amb la pressió que té? Luis Rubiales, desaparegut cinc dies i no passa res, i a Jenni Hermoso li diem que vagi al jutjat i la pressionem. A mi em sembla que hi ha les coses desiguals», va començar dient la catalana Sandra Barneda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que, la presentadora es va mostrar molt contundent en expressar la pressió a què està sent sotmesa Jennifer Hermoso. «Crec que si la mare està tancada amb vaga de gana, m'encantaria veure Luis Rubiales entrant a l'església i donant la cara i no desaparegut».

Captura de pantalla d''Así es la vida' mostrant Sandra Barneda molt indignada amb el cas Luis Rubiales i Jennifer Hermoso
Sandra Barneda no va poder amagar el seu enuig | Mediaset

La presentadora catalana va considerar una injustícia que es demanés una altra vegada a la futbolista pronunciar-se quan ja ho va fer al seu moment. «I que demanem a Jenni Hermoso, que no li hem deixat celebrar res, que vagi als jutjats i esdevenir un símbol…».

A causa d'això, la catalana va assegurar que, encara actualment, el món del futbol continuava patint una desigualtat entre el sexe masculí i femení. «Estem encara tots molt intoxicats per la societat que volem realment i en quina societat volem viure, el problema és aquest», va explicar.

Sandra Barneda denuncia el cas Luis Rubiales i Jennifer Hermoso

Per acabar, Sandra Barneda va opinar que els que «havien de parlar» no ho han fet, és a dir, els jugadors nacionals.

«Fa molts dies que parlem nosaltres, però els que han de parlar no parlen, i a sobre es demana a Jenni Hermoso que es presenti a la Fiscalia. Vinga, home!», va expressar molt molesta.

«Marxem! A mi em fan enfadar aquestes coses, i ara que em diguin que soc una feminista!». Sandra Barneda va acabar amb el seu discurs abans que acabés per perdre els papers a causa d'aquest tema que tant li molesta, tal com ella mateixa va assegurar instants després.