Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Cruz

El català Jordi Cruz: la seva parella Rebecca i la inusual diferència d'edat

Jordi Cruz viu una etapa professional i personal plena, així t'ho expliquem

Jordi Cruz s'ha convertit en una de les cares mediàtiques més cotitzades del món de la gastronomia. Des que fes el salt a la fama gràcies a 'MasterChef', el xef català ha expandit la seva marca també a la televisió. I no només les seves empreses, sinó també el seu perfil privat ha estat al punt de mira de la premsa rosa.

Una de les incògnites més anhelades al voltant de la vida de Jordi Cruz ha estat la seva parella. Models, cantants, presentadores… una multitud de joves promeses han estat vinculades al xef català.

Tot i això, Jordi Cruz té fama de voler resguardar la seva intimitat en un lloc segur, per això en sabem ben poc de les seves sortides i cites amb dones. Fins ara, el jutge del programa manté una relació amb Rebecca Lima.

La xicota de Jordi Cruz

Es tracta d'una empresària brasilera, la història de la qual amb Jordi Cruz va començar el 2019. El setembre d'aquell mateix any el cuiner català va ser vist moltes vegades amb la noia, molt afectuosos per Madrid. Va ser aquell moment quan van saltar les alarmes d'una possible relació seriosa.

Tanmateix, aviat va arribar l'any que ho va canviar tot per a molts, el 2020, quan la pandèmia va començar, alhora que l'amor entre la parella. A partir d'aquell moment, tots dos van conviure junts a casa seva a Barcelona. Sembla que la cosa va anar força bé, ja que avui dia encara estan junts.

Rebecca té 30 anys i té la seva línia de moda, popular a la seva terra natal, on ja ha inaugurat la primera botiga física. L'empresària ha hagut d'assistir moltes vegades a esdeveniments i passarel·les de moda importants, a les quals ha acudit amb Jordi Cruz. La veritat és que tots dos hi desborden sintonia i tenen moltes coses en comú. Encara que pertanyen a àmbits laborals diferents, són un exemple al món dels negocis.

Muntatge fotogràfic de Jordi Cruz i Rebecca Lima.
Jordi Cruz i Rebecca Lima tenen una connexió molt particular i romàntica. | CatalunyaDiari

Ara bé, si hi ha alguna cosa que ha cridat l'atenció a molts seguidors de la parella és la diferència d'edat: 14 anys. El català té 44 anys, cosa que per a molts significa una gran diferència d'edat. 

Jordi Cruz Mas: el seu restaurant

No és cap sorpresa per a ningú que Jordi Cruz s'hagi convertit en un dels cuiners espanyols amb més estrelles. El català té un conglomerat de restaurants sota el nom d'ABaC, entre els quals hi ha ABaC, Angle i Atempo.

Possiblement, ABaC és el més preuat per Jordi Cruz, ja que és dels escassos restaurants que compta amb tres estrelles Michelin. Es troba a la zona alta de Barcelona i possiblement és l'ullet dret del xef, i on acudeix més per supervisar-lo. Fins i tot s'acosta als comensals i clients per saber com ha anat la seva experiència al restaurant barceloní.

Foto de Patricia Conde i Jordi Cruz a la final de 'MasterChef Celebrity'.
El xef català és un dels jutges més estimats del programa de TVE. | RTVE

Els restaurants de Jordi Cruz són la seva vida, ha invertit molta suor i llàgrimes a poder-los tirar endavant. Després del seu salt a la fama a la televisió, el català ha aconseguit encara més èxit. Avantguarda i tradició se sumen al seu estil, el qual ja ha estat reconegut.

Jordi Cruz i Cristina Jiménez

Com esmentàvem, han estat moltes dones amb qui han relacionat el xef català. Encara que moltes no han estat oficials, una de les seves últimes aventures sí que va ser força coneguda. És la seva història amb Cristina Jiménez.

Abans de començar aquesta història d'amor amb la brasilera, Jordi Cruz va estar vuit anys amb la seva parella anterior. Aquesta va ser la seva cap de sala, fins i tot després de la ruptura. Encara que ell esborrés totes les publicacions a les xarxes socials amb ella, la seva relació professional va continuar perdurant. Poc després, va començar la relació amb Rebecca Lima, amb qui viu un moment excepcional.